MENU

- ALLES OVER BRUIDSFOTOGRAFIE -

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

€1495,-

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

€1995,-

Diamant

Foto & Video pakket

€3499,-

Wanneer we jou willen boeken, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie mij op jullie mooie dag willen, om jullie dag zo mooie mogelijk vast te leggen. Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld om de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of via skype mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom. We lopen jullie dag zover jullie die weten door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie mooie dag.
VRAGEN & ANTWOORDEN

VEEL GESTELDE VRAGEN – DE BRUILOFT

Trouwen en nu? Je hoofd loopt over met vragen en ideeën. Ik wil je alvast op weg helpen met antwoorden op vragen die wellicht in je hoofd rondspoken. Sommige vragen worden vaak gesteld, dus heb ik er alvast een aantal beantwoord.
Je mag natuurlijk vrijblijvend gezellig langskomen of een skypegesprek inplannen mocht je niet in de buurt wonen, mocht je dat prettig vinden. Je bent altijd welkom!

Wanneer moeten wij een fotograaf boeken voor onze bruiloft?

Ik kan daar geen goed antwoord op geven. Ik zou zeggen, zodra je weet wanneer de mooie dag moet gaan plaatsvinden, zou ik niet te lang wachten met rondkijken en afspraken maken. Ga niet over een nacht ijs. Spreek een paar fotografen en kijk dan wat je gevoel zegt. Het draait niet alleen op de foto’s maar ook zeker om de persoon die er de hele dag bij is. Dat moet ook echt een goed gevoel zijn.

Kunnen we, voor we boeken, eerst kennismaken?

Zeker. Dat vind ik ook erg leuk! Dit kan bij mij in de studio of via skype. Dit is vaak afhankelijk hoe ver we uit elkaar wonen. Wat jullie voorkeur heeft.

Kunnen we een kennismakingsgesprek ook in de avond plannen?

Ik plan kennismakingsgesprekken het meest in de avonduren omdat dat voor veel werkende bruidsparen het best uitkomt. Mocht je continue diensten draaien of zit je in de scheepvaart dan kan het natuurlijk ook overdag. Wat jullie prettig vinden.

Is er voor jou een reden om onze bruiloft niet aan te nemen, wanneer we niet in de buurt wonen. terwijl wij jou graag willen boeken?

Nee, ik vind het juist erg leuk om in alle hoeken van Nederland, bruiloften vast te leggen.

Hoe lang moeten we uittrekken voor de fotoshoot op onze bruiloft?

Het hangt natuurlijk een beetje af van de planning van jullie dag. Meestal reken ik een uurtje voor de fotoshoot. Dat is excl. reistijd. Neemt niet weg dat ik jullie nog wel een keer kan vragen wanneer het zonnetje een beetje ondergaat om even een kwartiertje van het het ‘gouden uurtje’ te genieten om mooie beelden te maken.

Wat gebeurt er als je ziek bent op onze trouwdag?

Wanneer ik ziek ben – gelukkig is dat nog nooit voorgekomen in de ruim 10 jaar dat ik werkzaam ben al fulltime fotograaf- doe ik mijn uiterste best om vervanging voor jullie te zoeken. Ik zit in een groot netwerk van fotografen. De kans dat me dat niet zou lukken is daarom erg klein.

Met welke camera werk je?

Ik werk met twee Canon Mark III camera’s. Dus mocht er een stuk gaan heb ik altijd backup. Buitendat hebben ze beide twee sloten voor geheugenkaarten waar jullie foto’s naar toe geschreven worden. Op deze manier mocht er daar een kaartje stuk gaan, heb ik altijd jullie mooie beelden nog op de andere kaart. Jullie foto’s zijn het allerbelangrijkst op zo’n dag waar je het nooit meer over kan doen

Eet je mee?

Ja, ik eet heel graag een hapje mee. Vaak is dat een medewerkersmaaltijd. Daar ben ik al helemaal blij mee!

Is het mogelijk om een tweede fotograaf erbij te boeken?

Het is zeker mogelijk om een tweede fotograaf te boeken. Wel moet je je afvragen wat een tweede fotograaf je gaat opleveren tegenover de extra kosten. Dat is voor een ieder verschillend.

Werk je ook met een videograaf samen?

Ik werk heel vaak met een videograaf samen. Sterker nog, samen met de videograaf waar ik het liefst mee werk, zijn we een samenwerking aangegaan en hebben eigen website. Dubbelinbeeld.nl. Neem gerust een kijkje.

Wat als het regent tijdens de fotoshoot?

Dat is in Nederland altijd een risico en iets wat een bruidspaar bezig houd tot de dag eindelijk is aangebroken. Het is verstandig om iets achter de hand te houden mocht het echt met bakken uit de hemel komen. Wel ben ik van mening dat een paraplu ook echt bij jullie dag kan horen. Het regent nooit de hele dag en met paraplu en creativiteit worden jullie foto’s ook echt heel mooi!

Wat als onze bruiloft onverhoopt niet doorgaat?

Het is altijd erg verdrietig als om een of andere reden jullie dag niet door kan gaan. Ik zo’n geval is het overmacht en wordt de datum kostenloos verplaatst.

Moeten we een aanbetaling doen?

Nee, een aanbetaling is niet nodig. De bevestiging via de offerte dat ik jullie trouwdatum mag vastleggen is voor mij voldoende en gaat in goed vertrouwen. Na ontvangst van deze bevestiging staat jullie datum definitief in de agenda. De factuur stuur ik jullie toe na de bruiloft.

Gebruik je onze foto’s online?

Het zou kunnen dat jullie foto’s online gebruikt gaan worden. Dit kan zijn website, wedstrijden, social media of voor marketing. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, moet je dit van te voren even aangeven.

Zijn kinderen een probleem voor jou?

Nee, zeker niet. Sterker nog, ik ben gek op kinderen op een bruiloft. Ze zijn zo heerlijk zichzelf en doen zo heerlijk hun eigen ding.

Bepaal jij waar de fotoshoot gaan plaatsvinden?

Nee, dat doen jullie zelf. Het belangrijkste vind ik dat jullie de sfeer fijn vinden en dat het vooral bij jullie past. De rest is aan mij om daar de mooiste lichtinval te zien en jullie op je mooist vast te leggen. Wel wil ik heel graag met jullie meedenken.

Wat mag ik met de foto’s doen?

De foto’s zijn van jullie. Maar ze blijven indirect (auteursrechtelijk) van Cathy fotografie. Wanneer de foto’s door wie ook, online in wat voor vorm ook, publiceert worden, mag dat maar moet dat wel met naamsvermelding zijn. Daarnaast moeten de foto's dan onbewerkt gepubliceerd worden, dus geen gebruik van filters of uitsnedes.

Ontvangen we alle foto’s die je hebt gemaakt?

Nee, ik maak zelf een selectie van alle beelden. Deze worden zorgvuldige nabewerkt met de sfeer wat jullie op mijn website kunnen zien en waar jullie voor gekozen hebben. Ik lever geen RAW bestanden.

Wie ben jij als fotograaf en hoe ga je te werk?

Zie hiervoor de pagina 'Over Cathy' op deze website.

Hoe gaat het verder na de bevestiging dat we jou graag willen hebben op onze dag?

Nadat jullie de offerte digitaal hebben bevestigd, staat jullie datum definitief in de agenda. De factuur ontvangen jullie na de bruiloft . De factuur moet wel betaald zijn voor ik jullie de foto’s stuur.
RECENSIES
Wat vonden de bruidsparen van Cathy
ANAIS & PIET

Cathy is een super meid.
Ze heeft een enorm oog voor detail, zelfs de bubbeltjes zijn zichtbaar in de glazen prosecco, lichtinval is fantastisch bij de glooiende heuvel.
Ze kan je laten ontspannen als je wat gestresst bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden.
Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd, wat fantastisch is om op terug te kijken.
Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto’s koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!

01
07
KIM & JASON

Cathy very quickly made is realize on our wedding day that we had made a brilliant choice.
We planned our wedding from England to get married in Holland and Cathy communicated very well running up to the big day.
She made us feel at ease, comfortable and confident. Cathy was very professional and had already done pre-visits for the locations spots of our shoot. We wanted a picture we could both have a wow factor from and hang it in our house on the wall, well she delivered that 100 %.
If your looking for a professional photographer that will deliver and make you feel at ease an confident on you big day than do not look any futher. Highly recommended!

02
07
SUZANNE & REMKO

Ik vind Cathy een top wijf!

Ze is een wervelwind, is overal, maar toch heb je van haar geen ‘last’. Als mens is zij ook heel leuk. Ze is assertief ( wat een geweldige eigenschap is als fotograaf), begaan en betrokken met een flinke dosis humor. Ze heeft het hart op de tong, wat ik erg kan waarderen.
Kortom echt een aanvulling op onze bruiloft en ik kan haar dan ook alleen maar van harte aanbevelen…..

En dan te bedenken dat ik pas 5 foto’s heb gezien! Ik ben reuze benieuwd naar de rest, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Bedankt Cathy!

03
07
NIGEL & STEFFIE

Lieve Cathy,

We willen je nogmaals heel erg bedanken voor de foto’s!
We genieten nog ieder moment als we ze bekijken.
Ook zijn we dankbaar voor al je hulp, tips en aanwezigheid.
Je bent een mooi mens!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.vel, a quis enim.ve enim.v

04
07
LIDA & PETRA

De slideshow en de foto’s zijn een droom. Ze brengen de herinneringen van onze prachtige dag terug en weerspiegelt onze gevoelens ( en die van de gasten) fantastisch. Zo ontzettend geweldig.
Wat is ( onze) liefde mooi!
We bedanken je van harte voor je fantastische begeleiding. Ook onze gasten zijn helemaal weg van de slideshow.
We wensen je verder veel plezier en geluk.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis,

05
07
JOACHIM & MARIJKE

Ontzettend bedankt voor het prachtige fotoboek. Het geeft een fantastische samenvatting van alle mooie en bijzondere momenten. De foto’s zijn geweldig en we vonden het enorm leuk dat je de dag met ons hebt willen vieren en ook nog prachtige foto’s hebt gemaakt! We zullen je zeker aanraden bij vrienden & familie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel,

06
07
JAAP & INA

Lieve Cathy, wat ben je een geweldig mens.
Als ouders van het bruidspaar willen we je hartelijk bedanken voor alle mooie momenten. Super!!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. pede justo, fringilla vel, Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing e

07
07
TROUWALBUMS
Een blijvende herinnering
CLOSE