MENU

Trouwen in kasteel Wijenburg in Echteld

Over de lokatie kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg hoort bij een van mijn favorieten trouwlokaties. Dat is niet alleen om het prachtige kasteel met zijn sfeervolle ruimten maar ook om de gastvrijheid die men biedt. Niet alleen aan het bruidspaar maar ook aan alle gasten en leveranciers. Ze zijn gedurende de hele dag aanspreekbaar voor allerlei vragen en ik ga altijd weg nadat ik eerst een wijntje heb gedronken met Marielle en Johan om de dag te bespreken. Niet alleen een toplokatie voor bruidsparen maar ook zeker voor zijn leveranciers.

Over het bruidspaar

Reinder en Dennis kwamen bij ‘Dubbelinbeeld’ waar ik de fotografie voor verzorg en Wendy de videografie- via een eerder huwelijk dat Wendy had vastgelegd.

Er had een skype gesprek plaatsgevonden, dus we hadden elkaar nog niet in levende lijve ontmoet.

De grote dag was er en begon in de ochtend bij Kasteel Wijenburg. Reinder kleedde zich om in een andere ruimte dan Dennis die zich aankleedde in de bibliotheek. Daar zouden we elkaar ook voor de eerste keer geheel in ornaat ontmoeten. Wat een ongelooflijke liefde tussen deze twee mannen! Je hebt wel eens bruiloften waar alles klopt. Nou dit was er zo een! Nadat ze elkaar hadden bewonderd, keken ze elkaar aan en zeiden tegen elkaar “dat we deze dag zo samen mogen beleven”

En dat was ook meteen de strekking van de dag. Ze hadden een hoop obstakels overwonnen en hier hadden ze zo naar uitgezien met alle mensen die hun dierbaar zijn. En dat spatte er aan alle kanten vanaf.

Er werden foto’s gemaakt in de omgeving, een heerlijke wijnproeverij in de kelder van het kasteel en een heerlijk diner volgde met zoveel lieve speeches, een mooi lied en filmpjes.

Dit alles werd in goede banen geleid door twee lakeien die voor de nodige humor zorgde.

De avond mocht plaatsvinden zonder 1.5 meter omdat iedereen alleen met een coronatest binnen mocht. Nou dat hebben ze geweten. Het was een groot feest. Niet alleen zij hebben enorm genoten maar wij vonden dit een bruiloft uit het boekje! Wendy en ik gingen met een grote glimlach op ons gezicht naar huis.

Tot slot nog een dank je wel aan alle leveranciers die deze dag tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt:

Lokatie – Kasteel Wijenburg
Entertainment – LaKei Producties
Band – Cherry and the Sugarstuds

CLOSE