MENU

Dit lieve stel had al wat levenservaring. Mooi om te zien hoe twee mensen zo blij met elkaar zijn en elkaar zo aanvoelen.Ramon heeft drie jongens en Esther is zichtbaar dol op al haar mannen.

Het klaarmaken van Esther was heerlijk relaxed samen haar zus. Bij Ramon was het een geordende chaos. Mannen die zich stuk voor stuk nog mooier maakten met hun nieuw aangeschafte kleding en schoenen met lieve woorden en berichten van zijn zus tussendoor.

De ceremonie was persoonlijk en liefdevol. Ook werd er aandacht geschonken aan beide ouders die er helaas niet meer bij konden zijn. Een flesje werd door de handen van het mooie gezin gevuld met gekleurd zand. Wat een mooi gebaar!

Na de ceremonie volgde er een toast, een heerlijke ‘sweet table’, lieve felicitaties en warme knuffels. Tijdens het eten werd tussen de gangen door anekdotes opgehaald en verhalen verteld wat voor de nodige tranen en geschater zorgde. Er werd zelfs op de piano gespeeld door een van de zonen.

Na het eten was er een heerlijke tafel met kazen en allerlei lekkernijen waar iedereen naar hartenlust wat vanaf kon pakken. De band was zich ook al aan het klaarmaken om na het eten te gaan spelen en om de gasten te vermaken tot in de late uurtjes.

Een mooie, warme gezellige dag om samen met mijn vriendin en videograaf Wendy (www.dubbelinbeeld.nl) weet te mogen vastleggen.

CLOSE