MENU

Dit leuke stel had ik al eerder op de foto gezet, maar ik mocht ze vandaag weer fotograferen!

Volgend jaar stappen ze samen in het huwelijksbootje op een prachtige plek die nog een verrassing moet blijven voor de gasten, dus ik zeg niets 😉

Tegenwoordig is het heel normaal om eerst te ‘trouwen’ bij de gemeente op een ochtend voor de grote dag plaatsvind.

Je kunt op de bruiloft dan zelf bepalen wie de ceremonie leidt. Dat vinden heel veel bruidsparen fijn en zo ook Sander & Sharon.

Sharon en ik zien elkaar regelmatig en tussen neus en lippen meldde ze haar idee en vroeg ze me of ik wat foto’s wilde maken op de dag wanneer ze hun geregistreerd partnerschap gingen tekenen. Natuurlijk wilde ik dat.

Het zou snel zijn en de dag zou zo voorbij zijn. Ik was verbaasd dat deze dag zomaar voorbij zou gaan zonder enige invulling verder. Nu moet iedereen dit natuurlijk helemaal zelf weten, maar ik legde uit dat dit eigenlijk de “echte” wettelijke verbinding was en het wellicht zonde is om dit zomaar voorbij te laten gaan zonder er aandacht aan te besteden. Ze overlegde met haar Sander en iets meer invulling vonden ze toch wel erg leuk!

9 maart was de dag.

Ik was er al vroeg en vond ze gezellig al keutelend samen. Er werden ballonnen opgeblazen en er werd taart gehaald.

Het gemeentehuis is vlakbij en Sander had het idee om daar samen naartoe te gaan op de fiets met blikken en kartonnetjes met tekst in de tas om eraan vast te maken naar de plechtigheid. Ik racete naar het gemeentehuis waar familie stond te wachten. Er mochten er maar een aantal naar binnen vanwege de corona maatregelen. Na het tekenen zijn we wat foto’s gaan maken. En omdat ik weet dat ze beide van een bohemian style houden, hadden Sharon en ik al voorwerk gedaan en wisten we waar we naartoe zouden gaan. Maar niet voordat we eerst DE fiets foto hadden gemaakt die Sander graag wilde.

Na wat spetters hier en daar kregen we nog even een zonnestraal en gingen we naar het huis van de newlyweds.

Ook daar hadden ze zich keurig aan de regels gehouden en de familie in tweeën gesplitst.

Eerst waren de ouders die lekker een glaasje bubbels en taart kwamen eten, hoewel Sharon deze bubbels alcoholvrij meedeed omdat ze een kindje verwacht.

Later in de middag kwamen de broers en zussen met de kindjes.

Sharon en Sander zijn dol op hun neefjes en nichtjes en voor hen hadden ze speciaal lekkere tompoucen klaar staan met kinderchampagne.

Om het nog gezelliger te maken werd er een Sander en Sharon Quiz gespeeld en werd er gezellig nageborreld waarna ik met een voldaan gevoel naar huis ben gegaan.

Blij dat ze toch nog voor een verhalende manier van het vastleggen hebben gekozen(van wat ze in de eerste instantie een ‘niet echt een belangrijke dag’ leken te vinden).

Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan om alle highlight te verwerken in een filmpje, wat ik doe voor alle bruidsparen.

Ik kon ook niet wachten om het ze te sturen en de reacties te horen.

Beetje onzeker was ik wel gezien de andere bewerking die ze wilde, maar ze wilde niets veranderen. Het was precies zoals ze het hadden gewild.

En gezien de reactie was het geslaagd en hebben ze voor ALTIJD een prachtig aandenken aan een geweldige dag.

De reactie van een heel blij bruidspaar.

“❤️❤️❤️ Geen woorden voor! Wauw vinden het echt zo geweldig! 1 grote glimlach op ons gezicht ❤️❤️❤️

Waaaaw zoooo mooi!We zijn er gewoon stil van! Echt super zooo tof! We gaan hem nog een keer kijken en nog een keer en nog een keer”

Blij bruidspaar, blije fotograaf !

CLOSE