MENU
trouwfotograaf
carrousel 06
carrousel 09
carrousel 08
Nieuwe caroussel foto's 003_1
carrousel23
carrousel22
carrousel21
carrousel20

Trouwfotograaf Cathy

Ik ben een onwijze levensgenieter en word heel blij van lekker eten, een goed wijntje en doorzichtig water in het buitenland waar je zo naar de bodem kunt kijken.

Buiten deze heerlijke bezigheden, word ik het meest gelukkig van de lach van mijn kinderen en de liefde die ik zie tussen de mensen om mij heen.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, maar wil dat ook voor anderen doen.

Herinneringen maken is namelijk het mooiste wat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk
Award winnende bruidsfotograaf
Werkwijze & Stijl van Trouwfotograaf Cathy

Hoe werk ik

Ik wil heel graag jullie dag als een verhaal vastleggen. Een verhaal in fotovorm, zodat jullie nadien precies nog voelen hoe het was en het weer kunnen herbeleven.

Ik vind het fijn jullie te begeleiden in de aanloop naar jullie mooie dag. Of je nu ideeën wilt delen of graag advies, ik deel graag mijn ervaringen om jullie dag zo perfect mogelijk te laten zijn.

Poseren is uit de boze, net als kijken naar de camera. Ik wil vastleggen zoals het is. Natuurlijk zal ik jullie voor het beste resultaat wel een beetje sturen – jullie doen dit tenslotte niet iedere dag- maar hoe jullie mijn aanwijzingen invullen is natuurlijk geheel aan jullie

Ik hou van connectie in iedere vorm en detail. Tussen jullie middels een hand op een rug, het wegvegen van een happy tear of emoties van jullie familie en vrienden. Ik wil het allemaal vastleggen!

Op de dag zelf ben ik er wel en niet. Ik let op details, zoals slotjes van kettinkjes die zoals altijd beneden hangen, let op jasjes van de heren of ze juist allemaal open of allemaal gesloten zijn, voel met jullie mee in welke situatie dan ook (wil een ‘vriendin’ zijn voor een dag) en geef jullie een knuffel wanneer ik het feest verlaat.

Als persoon ben ik vrolijk, enthousiast, vol energie en ik stel jullie op je gemak als daar behoefte aan is.

Mocht je het foto’s maken spannend vinden, gewoon leuk, of wil je de foto’s gaan gebruiken voor een -save the date- kaart, dan kun je altijd een loveshoot boeken. Dan weet je precies hoe ik werk en hoe het voelt een camera op je gericht te hebben. Echt een aanrader volgens de stellen die ik eerder heb mogen vastleggen. Zie hiervoor ook de pagina ‘Mijn werk’ op deze site.

Mijn stijl

Mijn stijl is voornamelijk journalistiek (“in the moment”), oog voor details met altijd een mooie plaat voor aan de muur.

Ik hou van mensen, emoties, echtheid en veel genietmomenten. Wanneer iedereen op het feest helemaal losgaat, ben ik in mijn element.

Ik maak ook geposeerde plaatjes, want die vindt de familie vaak leuk voor in een lijstje. Maar ik word het meest warm van de niet geposeerde beelden.

Lachen, tranen en rondrennende kinderen. Echte liefde, veldbloemen en kleurrijke taarten, opa’s en oma’s en feestjes waar iedereen nog lang over napraat.

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom. We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket begint bij een reportage van 6 uur.

€2095,-

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

incl MINI TROUWALBUM van 20×15 cm met 10 pagina’s

€2595,-

Diamant

Foto & Video pakket

incl MINI TROUWALBUM van 20×15 cm met 10 pagina’s

€3799,-
VRAGEN & ANTWOORDEN

VEELGESTELDE VRAGEN – DE BRUILOFT

Trouwen en nu? Je hoofd loopt over met vragen en ideeën. Ik wil je alvast op weg helpen met antwoorden op vragen die wellicht in je hoofd rondspoken. Sommige vragen worden vaak gesteld, dus heb ik er alvast een aantal beantwoord.
Je mag natuurlijk vrijblijvend gezellig langskomen of een skypegesprek inplannen mocht je niet in de buurt wonen, mocht je dat prettig vinden. Je bent altijd welkom!

Wanneer moeten wij een fotograaf boeken voor onze bruiloft?

Ik kan daar geen goed antwoord op geven. Ik zou zeggen, zodra je weet wanneer de mooie dag moet gaan plaatsvinden, zou ik niet te lang wachten met rondkijken en afspraken maken. Ga niet over een nacht ijs. Spreek een paar fotografen en kijk dan wat je gevoel zegt. Het draait niet alleen op de foto’s maar ook zeker om de persoon die er de hele dag bij is. Dat moet ook echt een goed gevoel zijn.

Kunnen we, voor we boeken, eerst kennismaken?

Zeker. Dat vind ik ook erg leuk! Dit kan bij mij in de studio of via skype. Dit is vaak afhankelijk hoe ver we uit elkaar wonen. Wat jullie voorkeur heeft.

Kunnen we een kennismakingsgesprek ook in de avond plannen?

Ik plan kennismakingsgesprekken het meest in de avonduren omdat dat voor veel werkende bruidsparen het best uitkomt. Mocht je continue diensten draaien of zit je in de scheepvaart dan kan het natuurlijk ook overdag. Wat jullie prettig vinden.

Is er voor jou een reden om onze bruiloft niet aan te nemen, wanneer we niet in de buurt wonen. terwijl wij jou graag willen boeken?

Nee, ik vind het juist erg leuk om in alle hoeken van Nederland, bruiloften vast te leggen.

Hoe lang moeten we uittrekken voor de fotoshoot op onze bruiloft?

Het hangt natuurlijk een beetje af van de planning van jullie dag. Meestal reken ik een uurtje voor de fotoshoot. Dat is excl. reistijd. Neemt niet weg dat ik jullie nog wel een keer kan vragen wanneer het zonnetje een beetje ondergaat om even een kwartiertje van het het ‘gouden uurtje’ te genieten om mooie beelden te maken.

Wat gebeurt er als je ziek bent op onze trouwdag?

Wanneer ik ziek ben – gelukkig is dat nog nooit voorgekomen in de ruim 10 jaar dat ik werkzaam ben al fulltime fotograaf- doe ik mijn uiterste best om vervanging voor jullie te zoeken. Ik zit in een groot netwerk van fotografen. De kans dat me dat niet zou lukken is daarom erg klein.

Met welke camera werk je?

Ik werk met twee Canon Mark III camera’s. Dus mocht er een stuk gaan heb ik altijd backup. Buitendat hebben ze beide twee sloten voor geheugenkaarten waar jullie foto’s naar toe geschreven worden. Op deze manier mocht er daar een kaartje stuk gaan, heb ik altijd jullie mooie beelden nog op de andere kaart. Jullie foto’s zijn het allerbelangrijkst op zo’n dag waar je het nooit meer over kan doen

Eet je mee?

Ja, ik eet heel graag een hapje mee. Vaak is dat een medewerkersmaaltijd. Daar ben ik al helemaal blij mee!

Is het mogelijk om een tweede fotograaf erbij te boeken?

Het is zeker mogelijk om een tweede fotograaf te boeken. Wel moet je je afvragen wat een tweede fotograaf je gaat opleveren tegenover de extra kosten. Dat is voor een ieder verschillend.

Werk je ook met een videograaf samen?

Ik werk heel vaak met een videograaf samen. Sterker nog, samen met de videograaf waar ik het liefst mee werk, zijn we een samenwerking aangegaan en hebben eigen website. Dubbelinbeeld.nl. Neem gerust een kijkje.

Wat als het regent tijdens de fotoshoot?

Dat is in Nederland altijd een risico en iets wat een bruidspaar bezig houd tot de dag eindelijk is aangebroken. Het is verstandig om iets achter de hand te houden mocht het echt met bakken uit de hemel komen. Wel ben ik van mening dat een paraplu ook echt bij jullie dag kan horen. Het regent nooit de hele dag en met paraplu en creativiteit worden jullie foto’s ook echt heel mooi!

Wat als onze bruiloft onverhoopt niet doorgaat?

Het is altijd erg verdrietig als om een of andere reden jullie dag niet door kan gaan. Ik zo’n geval is het overmacht en wordt de datum kostenloos verplaatst.

Moeten we een aanbetaling doen?

Nee, een aanbetaling is niet nodig. De bevestiging via de offerte dat ik jullie trouwdatum mag vastleggen is voor mij voldoende en gaat in goed vertrouwen. Na ontvangst van deze bevestiging staat jullie datum definitief in de agenda. De factuur stuur ik jullie toe na de bruiloft.

Gebruik je onze foto’s online?

Het zou kunnen dat jullie foto’s online gebruikt gaan worden. Dit kan zijn website, wedstrijden, social media of voor marketing. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, moet je dit van te voren even aangeven.

Zijn kinderen een probleem voor jou?

Nee, zeker niet. Sterker nog, ik ben gek op kinderen op een bruiloft. Ze zijn zo heerlijk zichzelf en doen zo heerlijk hun eigen ding.

Bepaal jij waar de fotoshoot gaan plaatsvinden?

Nee, dat doen jullie zelf. Het belangrijkste vind ik dat jullie de sfeer fijn vinden en dat het vooral bij jullie past. De rest is aan mij om daar de mooiste lichtinval te zien en jullie op je mooist vast te leggen. Wel wil ik heel graag met jullie meedenken.

Wat mag ik met de foto’s doen?

De foto’s zijn van jullie. Maar ze blijven indirect (auteursrechtelijk) van Cathy fotografie. Wanneer de foto’s door wie ook, online in wat voor vorm ook, publiceert worden, mag dat maar moet dat wel met naamsvermelding zijn. Daarnaast moeten de foto's dan onbewerkt gepubliceerd worden, dus geen gebruik van filters of uitsnedes.

Ontvangen we alle foto’s die je hebt gemaakt?

Nee, ik maak zelf een selectie van alle beelden. Deze worden zorgvuldige nabewerkt met de sfeer wat jullie op mijn website kunnen zien en waar jullie voor gekozen hebben. Ik lever geen RAW bestanden.

Wie ben jij als fotograaf en hoe ga je te werk?

Zie hiervoor de pagina 'Over Cathy' op deze website.

Hoe gaat het verder na de bevestiging dat we jou graag willen hebben op onze dag?

Nadat jullie de offerte digitaal hebben bevestigd, staat jullie datum definitief in de agenda. De factuur ontvangen jullie na de bruiloft . De factuur moet wel betaald zijn voor ik jullie de foto’s stuur.

Kosten trouwen

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Weet je nog mooie trouwlokaties Nederland

trouwen kasteel, trouwen in bos, trouwen op strand

Trouwfotograaf prijzen

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Bijzondere gekke trouwfoto's

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.
TROUWALBUMS
Een blijvende herinnering
Andere interessante pagina’s:
Trouwfotograaf Rotterdam, Bijzondere trouwfoto’s
CLOSE