MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16

Bijzondere trouwfoto's

Er zijn veel manieren om trouwfoto’s bijzonder te maken! Hier zijn enkele ideeën ter inspiratie:

Kies een unieke locatie: Kies een locatie die niet standaard is voor trouwfoto’s. Bijvoorbeeld een prachtige waterval, een kleurrijk straatje een industriële loods of bijv. een binnenlokatie als Dorts patriciershuis voor als het regent of gewoon omdat je het mooi vind. Maar kies zeker bij een binnenlokatie iets wat bij je past.

Maak gebruik van de natuur: Als je van de natuur houdt, kun je mooie trouwfoto’s maken op een strand, in een bos of in een veld met bloemen.

Ga voor een thema: Kies een thema dat past bij jullie als koppel en laat dit terugkomen in de foto’s. Bijvoorbeeld een vintage thema, een strandthema of een bohemian thema.

Denk aan de bruidsmeisjes van de bruid dezelfde jurken aan te laten trekken. Hoewel niet iedereen hetzelfde figuur heeft kun je ook kiezen voor dezelfde stof maar andere vormen jurken zodat iedereen zicht op haar gemak voelt.

Kies iets waar je vandaan komt. Wat is specifiek in jouw buurt. Denk aan de bollenstreek, een net geploegd weiland, wellicht woon je aan de zee of heb je een boot.

Speel met perspectief: Maak gebruik van verschillende perspectieven om creatieve en interessante foto’s te maken. Probeer bijvoorbeeld eens vanuit een vogelperspectief te fotograferen.

Gebruik props: Gebruik verschillende props om de foto’s meer persoonlijkheid te geven. Op jullie bruiloft Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, confetti, bloemen, bordjes met teksten, rookfakkels , koudijs voor op de dansvloer etc.

Wees spontaan: Probeer niet teveel te regisseren en laat de fotograaf jullie gewoon vastleggen zoals jullie zijn. Dit zorgt vaak voor de mooiste en meest spontane foto’s.

Laat de liefde zien: Laat je liefde voor elkaar zien in de foto. Dit kan door middel van een kus, een knuffel of gewoon door elkaar aan te kijken.

Schrijf een mooi verhaaltje naar elkaar waarom jullie elkaar zo leuk vinden. Dit kun je doen tijdens de ceremonie maar ook op een rustige plek. Hoe bijzonder dit is, besef je pas later.

Heb vooral plezier. Niets is zo mooi op een foto als momenten waarop jullie stralen.

Ook is een loveshoot voor de bruiloft vaak een goede optie. Je kunt aanvoelen hoe alles werkt en je voelt op je gemak met de fotograaf en de camera wanneer de daadwerkelijke jullie mooie dag begint.

Het belangrijkste is dat de foto’s jullie als koppel weerspiegelen en dat jullie er later met veel plezier op terug kunnen kijken.

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie kan beïnvloeden om je vertrouwd te voelen.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik als jullie trouwfotograaf die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
Bijzondere foto's

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld om de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of via skype mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag zover jullie die weten door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie mooie dag.

Andere weetjes

bijzondere trouwfoto

,

bijzondere trouwfoto

,
bijzondere trouwfoto's, bijzondere trouwfoto's, bijzondere trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, trouwfoto's, bijzonder

foto

,

maken

dordts patriciërshuis, trouwfoto real, portfolio top, real weddings, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, maken, maken,

bruiloft

,

trouwfotograaf

maken, maken, maken, bruiloft, bruiloft, bruiloft, trouwfotograaf, beste, locatie, bruid, maak, inspiratie, mooie, moment, moment, moment, fotograaf, trouwlocaties, fotografie
CLOSE