MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwen in huys ten Donck

Huys ten Donck is een historische buitenplaats en landgoed gelegen in Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland. Hier zijn enkele mogelijke redenen om te trouwen in Huys ten Donck:

Historische Pracht

Huys ten Donck is een historisch landhuis met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Trouwen op een locatie met zoveel historische pracht kan een unieke en betekenisvolle ervaring bieden.

Romantische Tuinen

Het landgoed heeft uitgestrekte tuinen die bekend staan om hun romantische sfeer. Dit biedt een prachtig decor voor ceremonies, fotoshoots en buitenactiviteiten.

Sfeervolle Zalen

Het landhuis beschikt over sfeervolle zalen en ruimtes die geschikt zijn voor verschillende bruiloftsactiviteiten, van de ceremonie tot de receptie en het feest.

Idyllische Omgeving

Huys ten Donck is omgeven door groen en ligt aan de Oude Maas. De idyllische omgeving van het landgoed draagt bij aan een rustige en vredige sfeer voor een bruiloft.

Exclusiviteit

Het landgoed biedt vaak exclusiviteit voor bruiloften, wat betekent dat het hele landhuis en de tuinen voor het bruidspaar en hun gasten beschikbaar zijn. Dit kan een intieme en persoonlijke ervaring creëren.

Stijlvolle Architectuur

Het landhuis heeft een stijlvolle architectuur met klassieke elementen. Dit geeft een gevoel van elegantie en tijdloosheid aan de trouwlocatie.

Gespecialiseerde Trouwdiensten

Sommige historische locaties bieden gespecialiseerde trouwdiensten, waaronder ervaren weddingplanners en professionele catering. Dit kan het planningsproces vergemakkelijken en een naadloze uitvoering van de bruiloft waarborgen.

Fotogenieke Plekken

Huys ten Donck heeft fotogenieke plekken zoals de tuinen, bruggen en het landhuis zelf. Dit zorgt voor prachtige foto’s die de herinnering aan de trouwdag vastleggen.

Culturele Waarde

Als historische buitenplaats heeft Huys ten Donck culturele waarde en kan het fungeren als een uniek cultureel decor voor een bruiloft.

Persoonlijke Betekenis

Voor stellen die waarde hechten aan een locatie met persoonlijke betekenis, kan Huys ten Donck de perfecte keuze zijn, vooral als er al een emotionele band is met het landgoed.

Het kiezen van Huys ten Donck als trouwlocatie biedt niet alleen een prachtige omgeving, maar ook de mogelijkheid om een stukje geschiedenis te integreren in een van de belangrijkste dagen van jullie leven. Het is altijd verstandig om rechtstreeks contact op te nemen met de locatie en een bezichtiging te regelen om de mogelijkheden te bespreken en de sfeer van de locatie te ervaren.


Interesse?

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.


Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf in {{mpg_streek}}. Haar kennis van deze regio stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu gaat om een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt voor zich. Ze heeft een bijzonder talent voor het vastleggen van spontane en ongedwongen momenten, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke uitstraling krijgen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte wijze weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als ervaren bruidsfotograaf heeft Cathy een breed scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu houden van traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan jullie wensen vervullen en zorgen voor een divers en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen actief in {{mpg_streek}} maar heeft ook landelijke bekendheid verworven. Haar talent is erkend met diverse awards, wat getuigt van haar toewijding aan het leveren van kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie herinneringen in goede handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan enkel trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse manier vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties in {{mpg_streek}}, waardoor jullie trouwfoto’s een extra bijzondere touch kunnen krijgen.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht veel belang aan persoonlijk contact en biedt uitstekende service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen, en zet zich volledig in om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar de ideale keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in {{mpg_streek}} biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE