MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwen in paviljoen Puur

De te gekke redenen om te trouwen in Paviljoen Puur:

Chille Vibes

Paviljoen Puur is als een oase van chill. Geen stijve toestanden hier, gewoon relaxte vibes voor jullie grote dag.

Outdoor Feesten

Buitenfeesten zijn gewoon epic. Stel je voor: dansen onder de sterren, omringd door groen. Dat is toch next level?

Fotogenieke Setting

Als je van Instagramwaardige foto’s houdt, ben je hier aan het juiste adres. Elk hoekje is gewoon vragend om gefotografeerd te worden.

Lekker Eten, Geen Stress

Wie houdt er niet van lekker eten? Laat de keuken van Paviljoen Puur jullie smaakpapillen verwennen, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

Rustieke Sfeer

Paviljoen Puur heeft zo’n toffe, rustieke sfeer. Het voelt als een mix tussen natuurlijke charme en Instagramwaardige esthetiek.

Makkelijke Planning

Geen gedoe met te veel ingewikkelde planning. Het team van Paviljoen Puur weet wat ze doen en zorgt ervoor dat jullie dag soepel verloopt.

Duurzaamheid

Als jullie groen-minded zijn, is dit de place to be. Paviljoen Puur is all about duurzaamheid en eco-friendly feesten.

Unieke Ceremonielocatie

De ceremonie op een bijzondere plek? Check! Paviljoen Puur biedt zo’n unieke setting voor jullie ‘I do’s’.

Back-to-Nature Feels

Omringd door groen en de natuur – het is als trouwen midden in Mother Nature’s knuffel. Instant goed gevoel.

Relaxte Afterparty

Na het officiële gedeelte kunnen jullie je haar losgooien op de afterparty. Paviljoen Puur is de perfecte plek om een feestje te bouwen.

Kortom, Paviljoen Puur is niet zomaar een trouwlocatie; het is de ultieme chillplek om te trouwen, omringd door natuur, lekker eten en relaxte vibes. Get ready for a kickass wedding!


Interesse?

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.


Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy beschikt over uitgebreide ervaring als trouwfotograaf in {{mpg_streek}}. Haar bekendheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu gaat om een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt voor zich. Ze heeft een bijzonder talent voor het vastleggen van spontane en ongedwongen momenten, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke uitstraling krijgen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte wijze weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Met haar ervaring als bruidsfotograaf omvat Cathy een uitgebreid scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu de voorkeur geven aan traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan aan jullie wensen voldoen en zorgt voor een gevarieerd en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen werkzaam in {{mpg_streek}}, maar geniet ook landelijke bekendheid. Haar talent is bekroond met verschillende awards, wat getuigt van haar toewijding aan kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen vol vertrouwen stellen dat jullie herinneringen in bekwame handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy biedt niet alleen trouwfotografie, maar ook love shoots, waarbij ze jullie liefde vastlegt op een ontspannen en speelse manier. Bovendien kent ze prachtige bruidslokaties in {{mpg_streek}} waar jullie foto’s kunnen laten maken, waardoor jullie trouwfoto’s extra bijzonder worden.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht waarde aan persoonlijk contact en een goede service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen en zal er alles aan doen om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar tot de beste keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in {{mpg_streek}} biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE