MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwen op kasteel Wijenburg

Wat redenen om te trouwen op Kasteel Wijenburg:

Sprookjesachtig Decor

Kasteel Wijenburg is basically een sprookjeskasteel. Jullie kunnen letterlijk je eigen sprookje beleven met dit betoverende decor.

Instagramwaardige Fotomomenten

Als je van die Instagramwaardige foto’s houdt (wie niet?), heeft het kasteel genoeg fotogenieke hoekjes voor jullie #CoupleGoals-foto’s.

Trouwceremonie met Kasteelvibes

Beeld je in: Ja zeggen met het kasteel als achtergrond. Hoe cool is dat? Jullie kunnen gewoon je innerlijke koning en koningin channelen.

Feesten op Adellijke Wijze

Het is niet zomaar een feest. Het is een feest op adellijke wijze. Dans de nacht weg in de stijlvolle zalen van het kasteel.

Lekker Eten, Geen Gedoe

Maak je geen zorgen over cateringstress. Laat de kasteelkoks hun ding doen terwijl jij geniet van een smakelijk banket zonder keukenzorgen.

Feesten als een Royal

Jullie zijn voor één dag koning en koningin van Kasteel Wijenburg. Leef je uit op die dansvloer, want dit is jullie koninkrijk.

Unieke Trouwfoto’s

Jullie zullen niet gewoon trouwfoto’s hebben; jullie zullen epische, ‘herinner-je-je-dat-moment-nog?’ foto’s hebben dankzij de unieke setting.

Geen Stress, Alles Geregeld

Laat de trouwplanners op Kasteel Wijenburg het zware werk doen. Jullie kunnen gewoon achterover leunen, ontspannen en genieten.

Charme met een Vleugje Romantiek

Voor die romantische vibes waarvan je altijd hebt gedroomd, heeft Kasteel Wijenburg de juiste dosis charme diep doordrenkt met romantiek.

Het is een Kasteel

Hallo! Trouwen in een kasteel is gewoon cool. Het voegt een beetje magie toe aan jullie speciale dag en geeft je het gevoel alsof je in een sprookje bent beland.

Kortom, Kasteel Wijenburg is niet alleen een plek om te trouwen; het is een plek om een feestje te bouwen, te dansen als niemand kijkt en herinneringen te creëren die net zo legendarisch zijn als het kasteel zelf. Cheers op jullie sprookjesachtige avontuur!


Interesse?

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.


Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf op {{mpg_streek}}. Haar kennis van deze regio stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu gaat om een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt boekdelen. Ze is een kei in het vastleggen van ongedwongen en spontane momenten, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke sfeer krijgen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte manier weergeven.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als ervaren bruidsfotograaf heeft Cathy een breed scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu houden van traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan jullie wensen vervullen en zorgen voor een divers en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen werkzaam op {{mpg_streek}}, maar geniet ook landelijke bekendheid. Haar talent is bekroond met verschillende awards, wat getuigt van haar toewijding aan kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen vol vertrouwen stellen dat jullie herinneringen in bekwame handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan enkel trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse manier vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties op {{mpg_streek}}, waardoor jullie trouwfoto’s een extra bijzondere touch kunnen krijgen.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht veel belang aan persoonlijk contact en biedt uitstekende service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen, en zet zich volledig in om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar de ideale keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf op {{mpg_streek}} biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE