MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwfotograaf Friesland

Friesland, gelegen in het noorden van Nederland, heeft zijn eigen unieke kenmerken en charme die het tot een aantrekkelijke trouwlocatie kunnen maken. Hier zijn enkele mogelijke redenen om te trouwen in de provincie Friesland:

Waterrijke Omgeving

Friesland staat bekend om zijn uitgestrekte meren, kanalen en de Waddenzee. Trouwen aan het water of zelfs op een boot kan een romantische en sfeervolle ervaring bieden.

Historische Steden

Friesland heeft charmante historische steden, zoals Leeuwarden, Sneek en Franeker. Deze steden bieden karakteristieke pleinen, grachten en historische gebouwen als achtergrond voor bruiloften.

Friese Taal en Cultuur

Friesland heeft zijn eigen taal en cultuur, wat een uniek en lokaal tintje aan een bruiloft kan geven. Dit kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd in de ceremonie of in het decor.

Waddeneilanden

Friesland omvat de Waddeneilanden, waaronder Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Trouwen op een van deze eilanden biedt een idyllische en intieme setting.

Landelijke Rust

Voor stellen die op zoek zijn naar rust en ruimte, biedt het Friese platteland pittoreske dorpjes en landelijke gebieden die ideaal zijn voor een ontspannen bruiloft.

Traditionele Zeilboten

Friesland staat bekend om zijn traditionele zeilboten, zoals skûtsjes en pramen. Het huren van zo’n boot voor de bruiloft kan een uniek en avontuurlijk element toevoegen.

Friese Meren en Nationaal Park De Alde Feanen

Dit nationale park is een prachtig natuurgebied met meren, moerassen en rietvelden. Het biedt mogelijkheden voor buitenbruiloften en foto’s in de natuur.

Friese Stabij en Wetterhoun

Deze twee Friese hondenrassen, de Stabij en Wetterhoun, worden vaak geassocieerd met de provincie. Het betrekken van deze viervoeters bij de bruiloft kan een leuke lokale touch geven.

Gastvrijheid

Friezen staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Een warm welkom kan bijdragen aan een positieve ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.

Bereikbaarheid

Friesland is bereikbaar per auto en trein. De provincie is goed verbonden met andere delen van Nederland, waardoor het gemakkelijk is voor gasten om de bruiloft bij te wonen.

De combinatie van water, historie, cultuur en natuur maakt Friesland tot een aantrekkelijke keuze voor stellen die op zoek zijn naar een bijzondere plek om hun huwelijk te vieren.

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf in de regio Friesland. Haar vertrouwdheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand betreft.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Het portfolio van Cathy vertelt een krachtig verhaal. Ze bezit het talent om ongedwongen en spontane momenten vast te leggen, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke uitstraling krijgen. Haar nadruk op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte manier weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als ervaren bruidsfotograaf heeft Cathy een breed scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu houden van traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan jullie wensen vervullen en zorgen voor een divers en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen actief in Friesland maar heeft ook landelijke bekendheid verworven. Haar talent is erkend met diverse awards, wat getuigt van haar toewijding aan het leveren van kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie herinneringen in goede handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan alleen trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse wijze vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties in de hele provincie Friesland, waardoor jullie trouwfoto’s extra bijzonder kunnen worden gemaakt.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht veel belang aan persoonlijk contact en biedt uitstekende service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen, en zet zich volledig in om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar de ideale keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in Friesland biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE