MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwfotograaf Limburg

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om te trouwen in de provincie Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland. Hier zijn enkele mogelijke redenen:

Prachtige Locaties

Limburg heeft een aantal schilderachtige locaties, waaronder historische kastelen, landgoederen en sfeervolle boerderijen die perfect zijn voor trouwceremonies en recepties.

Culinair Genot

De provincie staat bekend om zijn heerlijke lokale gerechten. Koppels kunnen genieten van een culinair feest met traditionele Limburgse gerechten en lokale lekkernijen tijdens hun bruiloftsfeest.

Gastvrije Cultuur

Limburgers worden vaak beschouwd als vriendelijk en gastvrij. De warme ontvangst en vriendelijke sfeer kunnen bijdragen aan een positieve en ontspannen bruiloftsbeleving.

Natuurschoon

Limburg heeft prachtige natuurlijke omgevingen, waaronder bossen, heidevelden en schilderachtige rivieroevers. Dit biedt tal van mogelijkheden voor mooie buitenbruiloften en adembenemende foto’s.

Cultureel Erfgoed

De provincie heeft een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Historische steden zoals Maastricht bieden charmante achtergronden voor bruiloften en hebben interessante bezienswaardigheden voor gasten.

Tradities en Folklore

Limburg heeft verschillende lokale tradities en folklore die een uniek tintje aan een bruiloft kunnen toevoegen. Denk aan traditionele klederdracht, muziek en dans.

Bereikbaarheid

De provincie is goed bereikbaar, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. Dit kan handig zijn voor gasten die vanuit verschillende locaties komen.

Limburgse Gezelligheid

Het begrip “gezelligheid” is diepgeworteld in de Limburgse cultuur. Dit kan een warme en gezellige sfeer creëren tijdens bruiloften, waardoor het een gedenkwaardige ervaring wordt.

Verscheidenheid aan Trouwleveranciers

Limburg heeft een gevarieerd aanbod van trouwleveranciers, van bloemisten tot fotografen en cateraars, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte professionals te vinden voor de grote dag.

Moderne Voorzieningen

Ondanks de rijke geschiedenis heeft Limburg ook moderne voorzieningen. Steden in de provincie bieden een breed scala aan accommodaties, entertainment en faciliteiten voor bruiloften.

Al met al biedt Limburg dus een combinatie van historische charme, natuurlijke schoonheid en gastvrijheid, waardoor het een aantrekkelijke keuze kan zijn voor stellen die in deze regio willen trouwen.

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf in de provincie Limburg. Haar kennis van deze regio stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu gaat om een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt boekdelen. Ze heeft een talent voor het vastleggen van ongedwongen en spontane momenten, waardoor jullie trouwfoto’s natuurlijk en authentiek aanvoelen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft perfect weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als ervaren bruidsfotograaf heeft Cathy een breed scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu houden van traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan jullie wensen vervullen en zorgen voor een divers en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen actief in Limburg maar heeft ook landelijke bekendheid verworven. Haar talent is erkend met diverse awards, wat getuigt van haar toewijding aan het leveren van kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie herinneringen in goede handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy biedt niet alleen trouwfotografie, maar ook love shoots, waarbij ze jullie liefde vastlegt op een ontspannen en speelse manier. Bovendien kent ze prachtige bruidslokaties in de gehele provincie Limburg waar jullie foto’s kunnen laten maken, waardoor jullie trouwfoto’s extra bijzonder worden.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht waarde aan persoonlijk contact en een goede service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen en zal er alles aan doen om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar tot de beste keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in Limburg biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE