MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwfotograaf Gelderland

Er zijn verschillende redenen waarom stellen ervoor kunnen kiezen om te trouwen in de provincie Gelderland, gelegen in het oosten van Nederland. Hier zijn enkele mogelijke redenen:

Prachtige Natuur

Gelderland staat bekend om zijn diverse en schilderachtige natuur. Van de Veluwe met zijn bossen en heide tot de uiterwaarden langs de rivieren, er zijn tal van mooie plekken voor buitenbruiloften en fotoshoots.

Kastelen en Landgoederen

De provincie herbergt een groot aantal indrukwekkende kastelen en landgoederen, zoals Kasteel Doorwerth en Landgoed Huis Sevenaer. Deze locaties bieden vaak een romantische en historische setting voor bruiloften.

Historische Steden

Gelderland heeft diverse historische steden zoals Arnhem, Nijmegen en Zutphen. Deze steden bieden charmante straatjes, historische gebouwen en gezellige pleinen die perfect zijn voor een bruiloft.

Rivieren en Meren

Met de Rijn, de Waal en verschillende meren is Gelderland rijk aan wateren. Trouwen aan het water kan een romantisch en sfeervol element aan de bruiloft toevoegen.

Bosrijke Omgeving

De uitgestrekte bossen op de Veluwe bieden een rustige en intieme omgeving voor bruiloften. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor stellen die houden van de natuurlijke schoonheid van het bos.

Gastvrijheid

Gelderlanders staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Een warm welkom en behulpzame lokale bevolking kunnen de trouwdag extra speciaal maken.

Cultuur en Kunst

Gelderland heeft een rijke culturele scene met musea, galeries en historische bezienswaardigheden. Stellen die van kunst en cultuur houden, kunnen hier unieke trouwlocaties vinden.

Ruimtelijkheid

Gelderland is qua oppervlakte een van de grootste provincies van Nederland. Dit betekent dat er veel ruimte is en dat stellen kunnen kiezen uit diverse locaties, van landelijk tot stedelijk.

Fiets- en Wandelroutes

Gelderland heeft uitgebreide fiets- en wandelroutes die langs prachtige plekken leiden. Een actieve en natuurlijke bruiloft, bijvoorbeeld in de vorm van een fietsroute, behoort tot de mogelijkheden.

Variatie in Trouwlocaties

Of je nu wilt trouwen in een kasteel, op een landgoed, aan het water, of in een historische stad, Gelderland biedt een breed scala aan trouwlocaties om aan verschillende wensen te voldoen.

Al met al biedt Gelderland een combinatie van natuurlijke schoonheid, historische pracht, gastvrijheid en culturele diversiteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze kan zijn voor stellen die op zoek zijn naar een bijzondere plek om hun huwelijk te vieren.

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf in de regio Gelderland. Haar vertrouwdheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand betreft.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt boekdelen. Ze heeft een talent voor het vastleggen van ongedwongen en spontane momenten, waardoor jullie trouwfoto’s natuurlijk en authentiek aanvoelen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft perfect weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als ervaren bruidsfotograaf heeft Cathy een breed scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu houden van traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan jullie wensen vervullen en zorgen voor een divers en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen actief in Gelderland, maar heeft ook landelijke erkenning verworven. Haar talent is bekroond met diverse awards, wat getuigt van haar toewijding aan kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen gerust zijn dat jullie herinneringen in bekwame handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan enkel trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse manier vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties doorheen de hele provincie Gelderland, waardoor jullie trouwfoto’s een extra bijzondere touch kunnen krijgen.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht waarde aan persoonlijk contact en een goede service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen en zal er alles aan doen om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar tot de beste keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in Gelderland biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE