MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwfotograaf Groningen

Groningen, gelegen in het noorden van Nederland, heeft zijn eigen unieke kenmerken en charme die het tot een aantrekkelijke trouwlocatie kunnen maken. Hier zijn enkele mogelijke redenen om te trouwen in de provincie Groningen

Historische Stad Groningen

De stad Groningen heeft een rijke geschiedenis en biedt prachtige historische locaties, zoals de Martinitoren en de Grote Markt. Dit creëert een romantische en sfeervolle achtergrond voor bruiloften.

Groninger Museum

Dit architectonisch opvallende museum biedt een eigentijdse en unieke setting voor bruiloften. Het kleurrijke gebouw en de kunstcollecties kunnen een interessant decor vormen.

Waddenkust

Groningen heeft een deel van de Nederlandse Waddenkust binnen zijn grenzen. Trouwen aan de kust biedt een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer.

Rijke Natuur

De provincie heeft uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Lauwersmeer en het Hogeland. Deze gebieden bieden mogelijkheden voor buitenbruiloften en fotoshoots in de natuur.

Borgen en Landgoederen

Groningen staat bekend om zijn borgen (versterkte landhuizen) en landgoederen. De Fraeylemaborg en de Menkemaborg zijn enkele voorbeelden van historische locaties voor bruiloften.

Cultuur en Kunst

Groningen heeft een bruisende cultuur met theaters, muziekpodia en kunstgalerijen. Stellen kunnen overwegen om een cultureel element toe te voegen aan hun bruiloft, zoals live muziek of kunstexposities.

Gastvrijheid

Net als veel andere delen van Nederland staat ook Groningen bekend om de vriendelijkheid en gastvrijheid van de lokale bevolking. Een warm welkom draagt bij aan een positieve trouwervaring.

Unieke Trouwlocaties

Naast historische locaties biedt Groningen ook unieke trouwlocaties, zoals de Der Aa-kerk en de Synagoge van Groningen, die een speciale sfeer toevoegen aan de ceremonie.

Studentensfeer

Groningen is een levendige studentenstad. Stellen die houden van een energieke en jeugdige sfeer kunnen profiteren van de levendigheid en diversiteit die de studentengemeenschap met zich meebrengt.

Bereikbaarheid

Groningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Dit maakt het gemakkelijk voor gasten om de bruiloft bij te wonen, zelfs als ze van buiten de provincie komen.

Of je nu kiest voor een stedelijke bruiloft, een natuurlijke omgeving, of een historische locatie, Groningen biedt diverse mogelijkheden voor stellen die op zoek zijn naar een bijzondere plek om hun huwelijk te vieren.

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf in de regio Groningen. Haar vertrouwdheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand betreft.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt boekdelen. Ze is een kei in het vastleggen van ongedwongen en spontane momenten, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke sfeer krijgen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte manier weergeven.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als doorgewinterde bruidsfotograaf heeft Cathy een divers scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu de voorkeur geven aan traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy is in staat om aan jullie wensen te voldoen en een gevarieerd en boeiend trouwalbum te creëren.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen werkzaam in Groningen, maar geniet ook landelijke bekendheid. Haar talent is bekroond met verschillende awards, wat getuigt van haar toewijding aan kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen vol vertrouwen stellen dat jullie herinneringen in bekwame handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy biedt niet alleen trouwfotografie, maar ook love shoots, waarbij ze jullie liefde vastlegt op een ontspannen en speelse manier. Bovendien kent ze prachtige bruidslokaties in de gehele provincie Groningen waar jullie foto’s kunnen laten maken, waardoor jullie trouwfoto’s extra bijzonder worden.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy legt de nadruk op persoonlijk contact en biedt een hoogwaardige service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen, en doet er alles aan om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar toewijding en professionaliteit maken haar tot de optimale keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in Groningen biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE