MENU

Marion, Mark en ik hadden onze eerste ontmoeting via skype. Dit omdat ze woonachtig zijn in Stockholm. Ze zijn beiden Nederlands en besloten dan ook in Nederland te trouwen en wel bij beachclub ‘Titus’ in Kijkduin. Een mooie lokatie waar Marion en Mark met het geweldige weer buiten konden trouwen.

Deze bruiloft was oorspronkelijk een Dubbelinbeeld bruiloft, maar Wendy zat in haar zwangerschapsverlof en vandaag ging Henry van Lovetales met me mee. De dag begon bij Mark, waar zijn ouders en zijn broer met zijn vriend hem vergezelde bij het aankleden. De sfeer was enorm gezellig  met strijkende mannen, een zwoegende vader op het strikje van zijn zoon en een stralende moeder maakte het plaatje compleet.

Daarna naar Marion die zich heel relax klaarmaakte voor de dag. Foto’s werden er gemaakt en buiten in de duinen was het geweldig mede door het weer. De wolkenpartij was zo mooi, dat zowat iedere foto een schilderijtje leek. De ceremonie was heerlijk buiten en werd geleid door een goede vriend.  Sketches door het dispuut van Mark en een super mooi geschreven lied, lieve woorden van de vriendinnen van Marion,  heerlijk muziek bij een ondergaande zon maakte de avond af. Een geweldige dag!

CLOSE