MENU

Van een bruiloft komt een bruiloft.

Een onwijs leuke bruiloft had ik afgelopen jaar, waar Thijs en Eline als goede vrienden ook aanwezig waren. Toen ik wegging en Thijs gekscherend zei ,dat ik ook met ze mee zou mogen naar Thailand, zei ik dat we er een keer over konden kletsen. En zo begon het.
We maakte een afspraak en het klikte meteen en samen werden we super enthousiast over onze samenwerking.

En dus kwam 4 maart. Mijn vlucht naar Koh Pangan in mijn eentje. Dat vond ik wel een beetje spannend maar ik ben dol op avontuur dus Thailand, here i come! Vrienden en familie kwamen over en vele maakte er meteen een rondreis van door Thailand.

Vrijdag begon het feestweekend.
Er was voor iedereen een welkomswoord door het aanstaande bruidspaar en de vader van de bruid, op het dagterras met lekker hapjes. Een heerlijk buffet volgde, met een poolparty in de avond. Wat een geweldig feest!

Dag twee werden we opgehaald om 9 uur voor een boottocht naar mooie plekken om te kayakken en te snorkelen met het hele stel. Wat een heerlijke dag!

Dag drie was DE dag! In de ochtend werd Eline nog mooier gemaakt dan dat ze al is en ook Thijs hees zich in de warmte, in een mooi pak.
We reden rondje over het eilandje voor mooie plekjes om wat foto’s te maken om vervolgens af te koelen in de airco bij een plaatselijke supermarkt.
Terug naar het hotel om op te frissen om daarna het ‘JA woord’ te geven tegen de avond, aan het zwembad.
Ik heb veel mooie plekken gezien maar dit was toch wel een toplokatie!
Na lieve knuffels en facetime-felicitaties gingen we eten met heerlijke lokale gerechten, optredens, speeches en mooie woorden van familie en vrienden.
Wat een liefde van zoveel warme mensen bij elkaar!
Er zou een verrassing gepland staan als avondinvulling nl. The Full Moon party. Door de corona crisis werd deze officieel gecanceld maar gezien er zoveel mensen waren gekomen naar het eiland, is het toch oogluikend toegestaan en hebben ze ( en ik) tot laat feestgevierd. Wat een happening, wat een mensen, wat een feest!

Het is wel duidelijk dat ik onwijs maar dan ook echt onwijs heb genoten van deze reis! Ik heb me welkom gevoeld, heb een sfeer mogen fotograferen wat ik nog nooit had gedaan en bovenal twee mensen heel blij gemaakt.

Deze lieve woorden kreeg ik nadat ze de laatste slideshow van hun ‘liefdesweekend’ hadden ontvangen.

“Geen woorden voor, maar probeer het toch. Je hebt een emotie van geluk in ons los gemaakt wat wij nog nooit zo hebben gevoeld. Jij hebt onze dag zo vastgelegd hoe wij het ervaren hebben. Onze liefde voor elkaar, voor onze familie en onze vrienden.
Je hebt echt een plek in ons hart. Zonder jou was dit niet compleet.”

Super blij dat ik dit heb mogen doen, ik vond het top lieve Thijs  en Eline
Dank jullie wel voor jullie vertrouwen en lieve woorden!

CLOSE