MENU

- OVER CATHY-

- Een mooie foto die maak je niet, die bestaat al. De kunst is niet het maken maar het zien -
Cathy
Werkwijze & Stijl

Hoe werk ik

Ik wil heel graag jullie dag als een verhaal vastleggen. Een verhaal in fotovorm, zodat jullie nadien precies nog voelen hoe het was en het weer kunnen herbeleven.

Ik vind het fijn jullie te begeleiden in de aanloop naar jullie mooie dag. Of je nu ideeën wilt delen of graag advies. Ik deel graag mijn ervaringen om jullie dag zo perfect mogelijk te laten zijn.

Poseren is uit de boze, net als kijken naar de camera. Ik wil vastleggen zoals het is. Natuurlijk zal ik jullie voor het beste resultaat wel een beetje sturen – jullie doen dit tenslotte niet iedere dag- maar hoe jullie mijn aanwijzingen invullen is natuurlijk geheel aan jullie

Ik hou van connectie in iedere vorm en detail. Tussen jullie middels een hand op een rug, het wegvegen van een happy tear of emoties van jullie familie en vrienden. Ik wil het allemaal vastleggen!

Op de dag zelf ben ik er wel en niet. Ik let op details, zoals slotjes van kettinkjes die zoals altijd beneden hangen, let op jasjes van de heren of ze juist allemaal open of allemaal gesloten zijn, voel met jullie mee in welke situatie dan ook (wil een ‘vriendin’ zijn voor een dag) en geef jullie een knuffel wanneer ik het feest verlaat.

Als persoon ben ik vrolijk, enthousiast, vol energie en stel jullie op je gemak als daar behoefte aan is.

Mocht je het foto’s maken spannend vinden, gewoon leuk, of wil je de foto’s gaan gebruiken voor een -safe the date- kaart, dan kun je altijd een loveshoot boeken. Dan weet je precies hoe ik werk en hoe het voelt een camera op je gericht te hebben. Echt een aanrader volgens de stellen die ik eerder heb mogen vastleggen. Zie hiervoor ook de pagina ‘Mijn werk’ op deze site.

Mijn stijl

Mijn stijl is voornamelijk journalistiek, oog voor details met altijd een mooie plaat voor aan de muur.

Ik hou van mensen, emoties, echtheid en veel genietmomenten. Wanneer iedereen op het feest helemaal losgaat, ben ik in mijn element.

Ik maak ook geposeerde plaatjes, want die vindt de familie vaak leuk voor in een lijstje. Maar ik word het meest warm van de niet geposeerde beelden.

Lachen, tranen en rondrennende kinderen. Echte liefde, veldbloemen en kleurrijke taarten. Opa’s en oma’s en feestjes waar iedereen nog lang over napraat.

"Family is not an important thing, it's everything"

Michael J. Fox

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees hier verder.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze link.

CLOSE