MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwen in de Hoeksche-waard

De Hoeksche Waard is een regio in Zuid-Holland, Nederland, met een landelijke uitstraling en karakteristiek landschap. Hier zijn enkele mogelijke redenen om te trouwen in de Hoeksche Waard:

Landelijke Sfeer

De Hoeksche Waard staat bekend om zijn landelijke karakter, met uitgestrekte polders, dijken en boerderijen. Voor stellen die houden van een rustige en landelijke sfeer, biedt deze regio een idyllische omgeving voor een bruiloft.

Historische Dijken en Molens

De regio is rijk aan historische dijken en molens die een charmante achtergrond kunnen vormen voor bruiloften. Deze pittoreske locaties kunnen een romantische en traditionele sfeer toevoegen.

Waterrijke Omgeving

Met de rivieren de Maas en de Oude Maas rondom de Hoeksche Waard, biedt de regio een waterrijke omgeving. Trouwen aan het water kan een extra vleugje romantiek geven.

Boerderijen en Buitenlocaties

De Hoeksche Waard heeft tal van boerderijen en buitenlocaties die dienst doen als prachtige trouwlocaties. Deze locaties kunnen variëren van authentieke boerderijen tot landelijke tuinen.

Natuur en Recreatiegebieden

De regio heeft diverse natuurgebieden en recreatiegebieden, zoals het natuureiland Tiengemeten. Deze gebieden bieden mogelijkheden voor mooie buitenbruiloften en fotomomenten in de natuur.

Lokale Gemeenschap

De Hoeksche Waard heeft een hechte lokale gemeenschap. Een trouwfeest in deze regio kan een warme en gemeenschapsgerichte ervaring bieden.

Culinair Genot

De regio staat bekend om zijn streekproducten en lokale gerechten. Paren kunnen kiezen voor een bruiloft met een culinair tintje door gebruik te maken van lokale producten.

Bereikbaarheid

Ondanks de landelijke uitstraling is de Hoeksche Waard goed bereikbaar per auto. Dit kan handig zijn voor zowel het bruidspaar als de gasten.

Rust en Ruimte

Voor stellen die op zoek zijn naar rust en ruimte op hun trouwdag, biedt de Hoeksche Waard een ontsnapping aan de drukte van stedelijke gebieden.

Betaalbaarheid

In vergelijking met sommige andere trouwlocaties in Nederland kan de Hoeksche Waard een meer betaalbare optie bieden, terwijl het nog steeds een schilderachtige en unieke omgeving biedt.

Elk paar heeft zijn eigen voorkeuren, en de Hoeksche Waard kan aantrekkelijk zijn voor degenen die een landelijke, charmante en gemeenschapsgerichte bruiloft wensen. Het is altijd aan te raden om verschillende locaties persoonlijk te bezoeken en te overleggen met lokale trouwleveranciers om de beste keuze te maken voor jullie speciale dag.


Interesse?

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.

Meer trouwlocaties in de Hoeksche-waard
Puttershoek
Klaaswaal
Numansdorp
Strijen
Oud-beijerland
Zuid-beijerland
Maasdam
sGravendeel

Meer trouwlocaties in Zuid-holland
trouwfotograaf Zuid-holland


Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy beschikt over uitgebreide ervaring als trouwfotograaf in de Hoeksche-waard. Haar bekendheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu gaat om een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt voor zich. Ze heeft een bijzonder talent voor het vastleggen van spontane en ongedwongen momenten, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke uitstraling krijgen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte wijze weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als doorgewinterde bruidsfotograaf heeft Cathy een divers scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu de voorkeur geven aan traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy is in staat om aan jullie wensen te voldoen en een gevarieerd en boeiend trouwalbum te creëren.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen werkzaam in de Hoeksche-waard, maar geniet ook landelijke bekendheid. Haar talent is bekroond met verschillende awards, wat getuigt van haar toewijding aan kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen vol vertrouwen stellen dat jullie herinneringen in bekwame handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan alleen trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse wijze vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties in de Hoeksche-waard, waardoor jullie trouwfoto’s extra bijzonder kunnen worden gemaakt.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht waarde aan persoonlijk contact en een goede service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen en zal er alles aan doen om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar tot de beste keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf in de Hoeksche-waard biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE