MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwen op Flakkee

Goeree-Overflakkee, ook wel kortweg Flakkee genoemd, is een eiland en gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Hier zijn enkele mogelijke redenen om te trouwen op Flakkee:

Prachtige Strandlocaties

Flakkee heeft verschillende mooie stranden, zoals Ouddorp aan Zee. Trouwen aan het strand biedt een romantische en sfeervolle setting, perfect voor ceremonies en fotoshoots.

Historische Steden en Dorpen

Flakkee herbergt historische steden en dorpen met karakteristieke architectuur, zoals Goedereede en Ouddorp. Deze locaties bieden charmante pleinen en straatjes die een idyllische achtergrond kunnen vormen voor trouwfoto’s.

Natuurlijke Schoonheid

Het eiland heeft diverse natuurgebieden, waaronder de Kwade Hoek en de Hellegatsplaten. Deze gebieden bieden mogelijkheden voor buitenbruiloften te midden van de natuurlijke schoonheid van het eiland.

Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van Europa en biedt een prachtig uitzicht. Trouwen aan de oevers van het meer kan een unieke en serene ervaring zijn.

Rustige en Landelijke Sfeer

Flakkee staat bekend om zijn rustige en landelijke karakter. Voor stellen die op zoek zijn naar een vredige en ontspannen omgeving voor hun bruiloft, biedt Flakkee een ideale setting.

Historische Molens

Flakkee heeft enkele historische molens, zoals Molen ‘De Korenbloem’. Een molen kan een pittoreske en traditionele achtergrond vormen voor een bruiloft.

Culinair Genot

De regio staat bekend om zijn verse streekproducten, waaronder vis en lokale specialiteiten. Het integreren van lokale gerechten in het bruiloftsmenu kan een culinaire ervaring toevoegen.

Gastvrijheid

Flakkee staat bekend om de gastvrijheid van de lokale bevolking. Een warm welkom kan bijdragen aan een positieve en onvergetelijke trouwervaring.

Bereikbaarheid

Hoewel het een eiland is, is Flakkee goed bereikbaar per auto. Dit kan handig zijn voor zowel het bruidspaar als de gasten.

Ruimte voor Creativiteit

De landelijke en natuurlijke omgeving van Flakkee biedt ruimte voor creatieve bruiloftsideeën. Stellen kunnen hun persoonlijke stempel drukken op de ceremonie en receptie.

Of je nu kiest voor een strandbruiloft, een historische locatie, of een landelijke omgeving, Flakkee biedt diverse mogelijkheden voor stellen die op zoek zijn naar een bijzondere plek om hun huwelijk te vieren. Het is altijd aan te raden om verschillende locaties te bezoeken en te overleggen met lokale trouwleveranciers om de beste keuze te maken voor jullie speciale dag.


Interesse?

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.

Meer trouwlocaties op Flakkee
Middelharnis
Ouddorp

Meer trouwlocaties in Zuid-holland
trouwfotograaf Zuid-holland


Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf op Flakkee. Haar vertrouwdheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand betreft.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Het portfolio van Cathy vertelt een krachtig verhaal. Ze bezit het talent om ongedwongen en spontane momenten vast te leggen, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke uitstraling krijgen. Haar nadruk op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte manier weerspiegelen.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Als ervaren bruidsfotograaf heeft Cathy een breed scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu houden van traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan jullie wensen vervullen en zorgen voor een divers en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen werkzaam op Flakkee, maar geniet ook landelijke bekendheid. Haar talent is bekroond met verschillende awards, wat getuigt van haar toewijding aan kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen vol vertrouwen stellen dat jullie herinneringen in bekwame handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan enkel trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse manier vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties op Flakkee, waardoor jullie trouwfoto’s een extra bijzondere touch kunnen krijgen.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy hecht veel belang aan persoonlijk contact en biedt uitstekende service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen, en zet zich volledig in om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar betrokkenheid en professionaliteit maken haar de ideale keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf op Flakkee biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE