MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
bruidsfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwen op Voorne-putten

Voorne-Putten, gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland, is een regio met een gevarieerd landschap, historische charme en schilderachtige kustlijn. Hier zijn enkele mogelijke redenen om te trouwen op Voorne-Putten:

Kustlijn en Stranden

Voorne-Putten heeft prachtige stranden, zoals het Maasvlaktestrand en Rockanje. Trouwen aan de kust biedt een romantisch decor met uitzicht op de zee en mogelijkheden voor strandceremonies.

Historische Steden en Dorpen

De regio herbergt historische steden en dorpen, zoals Brielle en Hellevoetsluis, met karakteristieke architectuur en sfeervolle pleinen die geschikt zijn voor bruiloften.

Natuurlijke Schoonheid

Voorne-Putten heeft diverse natuurgebieden, waaronder de Duinen van Oostvoorne en het Bernissegebied. Deze gebieden bieden mogelijkheden voor buitenbruiloften in een natuurlijke omgeving.

Historische Kastelen en Landgoederen

De regio heeft enkele historische kastelen en landgoederen, zoals Kasteel Ravesteyn. Deze locaties kunnen een sprookjesachtige sfeer toevoegen aan een huwelijksceremonie.

Veerse Meer

Het Veerse Meer is een prachtig zoetwatermeer dat een uniek achtergronddecor kan bieden voor een trouwceremonie of fotoshoot.

Jachthavens en Wateractiviteiten

Voorne-Putten heeft verschillende jachthavens en biedt mogelijkheden voor wateractiviteiten. Stellen kunnen zelfs overwegen om een bruiloft op een boot te organiseren.

Culinair Genot

De regio staat bekend om zijn lokale gerechten en verse producten. Paren kunnen kiezen voor een culinair huwelijksfeest met smaken die kenmerkend zijn voor Voorne-Putten.

Rust en Ontspanning

Voorne-Putten heeft gebieden met rust en ruimte, wat ideaal kan zijn voor stellen die op zoek zijn naar een ontspannen en vredige omgeving voor hun trouwdag.

Gastvrijheid

Lokale bedrijven in Voorne-Putten zijn vaak bekend om hun gastvrijheid en persoonlijke service, wat kan bijdragen aan een positieve trouwervaring.

Bereikbaarheid

De regio is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel het bruidspaar als de gasten om de bruiloft bij te wonen.

Of je nu kiest voor een strandbruiloft, een historische locatie, of een natuurlijke omgeving, Voorne-Putten biedt diverse mogelijkheden voor stellen die op zoek zijn naar een bijzondere plek om hun huwelijk te vieren. Het is altijd aan te raden om verschillende locaties te bezoeken en te overleggen met lokale trouwleveranciers om de beste keuze te maken voor jullie speciale dag.


Interesse?

Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees meer over trouwfotograaf Cathy.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze portretfotografie link.

Meer trouwlocaties op Voorne-putten
Zuidland
Spijkenisse
Oostvoorne
Hellevoetsluis

Meer trouwlocaties in Zuid-holland
trouwfotograaf Zuid-holland


Waarom kiezen voor Cathy als jullie bruidsfotograaf?

Ervaring

Cathy heeft ruime ervaring als trouwfotograaf op Voorne-putten. Haar vertrouwdheid met deze provincie stelt haar in staat om unieke en betekenisvolle momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen, of het nu een intieme ceremonie in de stad, in de polder of op het strand betreft.

Portfolio met Ongedwongen Trouwfoto’s

Cathy’s portfolio spreekt boekdelen. Ze is een kei in het vastleggen van ongedwongen en spontane momenten, waardoor jullie trouwfoto’s een natuurlijke en authentieke sfeer krijgen. Haar focus op emotionele momenten zal de essentie van jullie bruiloft op een perfecte manier weergeven.

Breed Portfolio met Diverse Stijlen

Met haar ervaring als bruidsfotograaf omvat Cathy een uitgebreid scala aan stijlen in haar portfolio. Of jullie nu de voorkeur geven aan traditionele poses, artistieke composities, of juist spontane momenten, Cathy kan aan jullie wensen voldoen en zorgt voor een gevarieerd en boeiend trouwalbum.

Landelijk Actief met Awards

Cathy is niet alleen actief op Voorne-putten maar heeft ook landelijke bekendheid verworven. Haar talent is erkend met diverse awards, wat getuigt van haar toewijding aan het leveren van kwaliteit in trouwfotografie. Jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie herinneringen in goede handen zijn.

Liefdesfotoshoots en Bruidslokaties

Cathy gaat verder dan enkel trouwfotografie; ze biedt ook loveshoots aan, waarbij ze jullie liefde op een ontspannen en speelse manier vastlegt. Daarnaast heeft ze kennis van prachtige trouwlocaties op Voorne-putten, waardoor jullie trouwfoto’s een extra bijzondere touch kunnen krijgen.

Persoonlijk Contact en Beste Service

Cathy legt de nadruk op persoonlijk contact en biedt een hoogwaardige service. Ze staat open voor jullie ideeën en wensen, en doet er alles aan om jullie trouwdag perfect vast te leggen. Haar toewijding en professionaliteit maken haar tot de optimale keuze voor jullie bruiloft.

Conclusie

Kortom, Cathy als jullie trouwfotograaf op Voorne-putten biedt niet alleen een schat aan ervaring en een indrukwekkend portfolio, maar ook de garantie dat jullie bruiloftsdag prachtig wordt vastgelegd met oog voor detail, emotie, en schoonheid. Neem contact op met Cathy voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag.

CLOSE