MENU

Jaap en Anja zijn het vierde stel dat ik fotografeer uit een vriendengroep. Men vraagt wel eens of er dan niet dezelfde foto’s geschoten worden. Maar niets is minder waar. Ieder heeft zijn eigen lokatie, sfeer, energie, omgang met elkaar met familie en vrienden.

Ik had al eerder een familie-shoot met ze gedaan waarvan ze de foto’s wilden gebruiken voor hun persoonlijke trouwpagina. Super leuk!

De dag begon bij de kapper waar Jaap en zoontje Joris zich lieten verwennen. Thuis aangekleed en bij Anja haar moeder waar Anja zich klaarmaakte, was het een gezelligheid met vriendinnen in dezelfde kleding wat het altijd extra leuk doet op foto’s en niet te vergeten haar moeder, zus maar vooral haar dochter. Wat een liefde tussen deze ouders en hun kinderen. Hartverwarmend en voor mij een feest om vast te mogen leggen.

Nadat ze elkaar voor het eerst gezien hadden gingen we foto’s maken. Rond Huizen en natuurlijk op de hei, die prachtig in bloei stond.

Daarna naar Paviljoen Puur waar de ceremonie plaatsvond. Het was er prachtig aangekleed door smuk styling. De ambtenaar kletste ronduit. Ook daar was een onwijze klik met het bruidspaar en dat merkte je. Na lieve woorden en heel veel hugs gedineerd en gezellig gedanst.

Trouwen doe je met elkaar!

Met het woordje “Ja” zeggen, geef je elkaar de belofte om van elkaar te blijven houden, maar deze twee zeiden dit niet alleen tegen elkaar. Met hun twee kinderen erbij is dit een gezin dat “Ja” zegt tegen en met z’n vieren!!

Tot slot nog een dank je wel aan alle leveranciers die deze dag tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt:

Lokatie – paviljoen Puur
Trouwambtenaar – Noor v/d Ploeg
Styling – Smuc Styling

CLOSE