MENU

Toen ik de vraag kreeg of ik een bruiloft in Israël wilde fotograferen, heb ik niet lang hoeven nadenken.

Iedere bruiloft is anders en culturen spelen daarin met name in het buitenland een grote rol. Zelfs in België gaat het er anders aan toe dan in Nederland.

Er volgde een skypegesprek met het Israëlische bruidspaar en alles werd in ieder detail doorgenomen.

Op de dinsdag vloog ik naar Tel Aviv. De dag erna volgde een coupleshoot. Dit wordt in Israël standaard eerder dan de bruiloft gedaan, zodat ze foto’s daarvan kunnen laten zien op de trouwdag zelf.

Helemaal leuk vond ik dat. Je kan op die dag overal heen rijden, gezellig lunchen en het bruidspaar beter te leren kennen. We gingen naar allemaal mooie plekken zoals bv. Jeruzalem en de Dode Zee. Adembenemend mooi en bijzonder om daar foto’s te maken van dit lieve bruidspaar. Heerlijk gegeten – alleen voor het eten zou je er naartoe emigreren 😉 – en een super gezellige dag gehad.

Vrijdag was de bruiloft. Ik heb veel warme bruiloften meegemaakt, maar zoals het in Israël eraan toe gaat vond ik echt geweldig. Echt een knuffelcultuur zoals ze zelf ook zeggen. Handen geven ze niet, je krijgt meteen een big hug! Ik hou ervan!

De dag, zowel de coupleshoot als de bruiloft vond ik super om te mogen doen.

Opa was zo enthousiast dat hij mij een foto liet zien van zijn 6 kleindochters. Waarop hij me vroeg of ik ze allemaal wilde fotograferen. Een dikke kroel volgde. Dus graag tot een volgende keer Israël!

CLOSE