MENU

Dit lieve bruidspaar kende ik niet persoonlijk, maar ik had wel al veel gehoord over de bruid Lesley via haar moeder. Zij is super trots op de tennis carrière van Lesley en kende mijn werk omdat ik haar regelmatig tegenkom op Slot Moermond. De moeder van Lesley werkt daar en ik kom daar regelmatig als bruidsfotograaf. Ze vertelde me dat Lesley zou gaan trouwen met haar Edinho. Een gesprek met het paar volgde snel en het klikte meteen.

Ze trouwden natuurlijk op het mooie Slot Moermond waar ze zich beiden voorbereidden. De visagie en het haar werden gedaan door een geweldige stylist Guido van ‘La Maison’. Ook Edinho, die zich in de sigarenkamer klaar maakte met beide vaders en vrienden, werd onderhanden genomen. Het weer was vreselijk! De regen kwam met bakken uit de hemel. Lesley had zich zo verheugd op een ceremonie buiten, dat ze gewoon besloten om te wachten op beter weer.

De ambtenaar, het koor en de dag-gasten vermaakten zich al wachtend tot de regen zou gaan liggen. Het wachten werd beloond. De zon kwam tevoorschijn en de ceremonie was prachtig. Er werd heerlijke taart gegeten, warme knuffels en felicitaties gegeven, lieve woorden gesproken. En in de avond ging het dak eraf. Muziek die door de vaste DJ JP werd verzorgd, met daarbij een optreden van ‘Timeless’ maakte dat het dak eraf ging. Ik vond het oprecht een feestje om deze mooie dag vast te mogen leggen!

CLOSE