MENU

Trouwen in Huys ten Donck in Ridderkerk

Over de lokatie Huys ten Donck

Huys ten Donck is een prachtige locatie om te trouwen vanwege de historische uitstraling en het pittoreske landschap. Het kasteel dateert uit de 18e eeuw en heeft een rijke geschiedenis en erfgoed. Het is gelegen in het schilderachtige stadje Ridderkerk, dat een rustige omgeving biedt voor een romantische en onvergetelijke bruiloft.

De locatie biedt verschillende opties voor uw trouwdag, van de huwelijksceremonie tot de receptie. Het kasteel heeft een prachtige binnenplaats, tuinen en fonteinen die allemaal bijdragen aan de romantische sfeer. Het personeel van Huys ten Donck is ervaren en professioneel en zal u helpen bij het plannen van uw speciale dag.

Bovendien biedt de locatie verschillende mogelijkheden voor fotografie. Het historische kasteel en de prachtige tuinen vormen een perfecte achtergrond voor uw trouwfoto’s. Kortom, als u op zoek bent naar een romantische, historische en pittoreske locatie voor uw bruiloft, dan is Huys ten Donck in Ridderkerk een geweldige keuze.

Over het bruidspaar

Marieke vond mij via familie en vrienden wat ik altijd heel leuk vind en een eer!
Samen met Jordy kwamen ze naar mij voor een kennismakingsgesprek. Het is altijd leuk als men komt op aanraden van anderen.

Jordy is een rustige man en zat te genieten van zijn aanstaande vrouw die volop vertelde over hoe hun dag eruit zou gaan zien. Het klikte meteen! We hadden meteen zin in de grote dag!
16 april was het zover. Dit leuke stel ging JA zeggen met hun drie mooie kinderen erbij.

Ik reed vroeg naar Rotterdam waar de dag begon bij Jordy zijn ouderlijk huis, waar hij zich met de jongens ging aankleden.
Daarna ging ik naar Marieke. Daar was ze al in goede handen van de enthousiaste visagiste Pietertje. Wat een geweldig mens als persoon als in haar werk.
Haar zus en moeder arriveerde terwijl de jongste telg zich tegoed deed aan allerlei paas lekkernijen.

Jordy kwam Marieke halen en de foto’s werden gemaakt waarna we naar Huys ten Donck reden, want daar zou alles plaatsvinden. Een mooie lokatie, een unieke oase van rust, ruimte, Rococo en pure Hollands Glorie (Facebook / Instagram).
Na de ceremonie werd er taart gegeten. Niet zomaar een taart. Deze smaakte fantastisch maar wat wil je, Jordy is eigenaar van bakkerij Jordy’ bakery.

Het diner werd verzorgd door Fred Rasenberg wat onwijs geregeld was en overheerlijk smaakte.

Het feest was in een tent in de tuin. Ook daar was veel aandacht aan besteed en zag er super mooi aangekleed uit met podium en bar.
Het feest kon losgaan en dat deed het ook!

Je hebt wel eens bruiloften waar het plezier maar vooral de liefde ongelooflijk voelbaar is. Dat was bij deze bruiloft!
Ik heb ongelooflijk genoten om deze dag vast te mogen leggen!!
Dank je wel Maxime van Most Beautiful Day voor de leuke samenwerking.

—————————

Nog meer werk zien? Check deze link.
Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees hier verder.

 

CLOSE