MENU

Trouwen in kasteel Wittenburg in Wassenaar

Over de lokatie kasteel Wittenburg

Kasteel de Wittenburg is gelegen op een groot en prachtig landgoed in Wassenaar en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1899, toen het werd gebouwd door Jonkheer Helenus Marius Speelman. Het gebouw is monumentaal en heeft veel authentieke architectonische elementen, zoals grote ramen en open haarden, die bijdragen aan de elegante uitstraling van het kasteel. Het kasteel heeft elf verschillende ruimtes beschikbaar waaronder een stijlvolle, glazen serre die toegang biedt tot de prachtige kasteeltuin en vijver. Deze ruimtes zijn allemaal op een unieke en sfeervolle manier ingericht.

Mijn persoonlijke mening: Mooie lokatie. De sfeer ligt voor mij tussen een landgoed en een kasteel in. Hoewel het sfeervol is en je de kasteel vibe ervaart heeft het ook iets weg van een hotel vanwege de receptie bij binnenkomst. De tuin is prachtig! Groot en de vijver geeft een mooie toevoeging aan het uitzicht. Goed bereikbaar en parkeergelegenheden genoeg. De zalen zijn inderdaad sfeervol en het lichtinval prachtig.

Over het bruidspaar

Wat een heerlijke dag voor deze twee mooie mensen Ru-shan en Khanh op Kasteel de Wittenburg. Deze dag had alles om er een topdag van te maken. Humor, liefde, hilarische momenten mooie speeches en cultuur.
Ik ben dol op andere culturen. Hun gewoonten, de sfeer en het eten. Genoten om deze dag vast te mogen leggen!

—————————

Nog meer werk zien? Check deze link.
Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees hier verder.

 

CLOSE