MENU

Reiny en John had ik al eerder gezien omdat zij een loveshoot bij mij hadden geboekt. Ken je dat… dat je mensen voor het eerst ziet en dat je meteen denkt… Oh leuk!!

Dat had ik met hen. En zo bleek het ook. Zoveel lol, gezelligheid en liefde tussen die twee, dat ik helemaal opging in het foto’s maken van deze twee blije mensen.

En toen was het DE dag. De bruiloft. We (Wendy en ik -samen onder de naam Dubbelinbeeld-) hadden er helemaal zin in en we begonnen bij John. Hij startte met vrienden de dag, niet met …. een whiskey of een sigaar maar met een heerlijke limoncello.

Nadat hij goed en wel in zijn pak zat gelijk naar Reiny gegaan om te zien hoe zij zich voorbereidde op het begin van de dag. Buiten waren ze al druk bezig met alle voorbereidingen, maar binnen zat Reiny waarbij haar haar mooi gemaakt werd. En ook daar een hoop liefde en gezelligheid.

Nadat John haar had gezien in haar mooie jurk en ze elkaar hadden bewonderd, stonden er gezien de corona tijd, buiten rijen auto’s om het bruidspaar te feliciteren en om een gebakje in ontvangst te nemen.

Toen naar kasteel Weijenburg in Echteld voor de ceremonie. Een prachtige lokatie wat helemaal bij hen paste qua sfeer.

Mama van de bruid kan goed zingen en liet dat horen bij binnenkomst van de bruid met haar vader, wat voor de nodige emoties zorgde. Het was dan ook zo liefdevol dat ik het bijna zelf niet drooghield. Er werd taart gegeten, geproost en gefeliciteerd. Er was geen feest althans niet vandaag, maar ze hadden een heerlijk etentje voor twee in de bibliotheek. Helemaal voor zichzelf om de dag de revue te laten passeren. En wat voor een dag! Een hele blije, gezellige en vooral liefdevolle dag!

Wendy en ik hebben genoten van het vastleggen van de dag van deze twee onwijs lieve mensen!!

CLOSE