MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16

Trouwlocaties Nederland

Top 20 bijzondere plekken
Er zijn tal van bijzondere trouwlocaties verspreid over Nederland. Hier zijn enkele suggesties:

Kasteel de Haar – Utrecht: Dit kasteel is de grootste en meest luxueuze van Nederland en biedt een prachtige omgeving voor een romantische bruiloft.

De Efteling – Noord-Brabant: Trouwen in het sprookjesachtige pretpark De Efteling is een unieke ervaring. Er zijn verschillende locaties beschikbaar, waaronder een sprookjesachtig kasteel.

Strandpaviljoen Paal 17 – Texel: Op zoek naar een beachy trouwlocatie? Dan is Strandpaviljoen Paal 17 op het eiland Texel misschien wel iets voor jou. Geniet van het uitzicht op zee terwijl je elkaar het ja-woord geeft.

Forteiland Pampus – Noord-Holland: Trouwen op een eiland? Het kan op Forteiland Pampus. Dit historische fort ligt middenin het IJmeer en is alleen per boot bereikbaar.

De SS Rotterdam – Zuid-Holland: Een bruiloft op een schip? Stap aan boord van de SS Rotterdam en beleef een onvergetelijke dag op het water.

Kasteel Oudaen – Utrecht: Dit prachtige kasteel uit de 13e eeuw biedt een romantische omgeving voor je trouwdag. Bovendien beschikt het over een eigen bierbrouwerij.

Het Kasteel van Rhoon – Zuid-Holland: Dit kasteel uit de 16e eeuw ligt in een prachtig park en biedt verschillende zalen voor een onvergetelijke bruiloft.

Landgoed Te Werve – Rijswijk: Dit landgoed is geweldige locatie voor een huwelijksfeest! Het is fijn dat er zowel binnen als buiten getrouwd kan worden, zodat jullie kunnen kiezen wat het beste past bij jullie wensen en de weersomstandigheden. Het uitzicht over de vijver is prachtig en zal ongetwijfeld voor een mooie ambiance zorgen tijdens het feest.

Het koetshuis Ter Haar – Utrecht: Wat een prachtige locatie voor een huwelijk! Kasteel de Haar lijkt me de ideale plek om een onvergetelijke dag te beleven. Het is geweldig dat jullie als bruidspaar kunnen genieten van een compleet verzorgde sprookjesdag, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het Engelse landschapspark met statige bomenlanen en de romantische Rozentuin klinken als de perfecte omgeving voor een bruiloft.

Het Rijk van de Keizer – Amsterdam : Een prachtige locatie voor een trouwerij! Het Rijk van de Keizer biedt een unieke combinatie van groen, rustiek en industrieel, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Het feit dat je buiten kunt trouwen en binnen kunt feesten, geeft veel flexibiliteit en mogelijkheden voor een geslaagde dag.

Kasteel Heeswijk – Noord-Brabant: Dit is een prachtige locatie voor een romantische bruiloft! Het kasteel en de tuinen bieden een historische en sfeervolle achtergrond voor de huwelijksceremonie en de bruidsreportage.

Kasteel Wijenburg – Gelderland: Een prachtige en romantische trouwlocatie! Kasteel Wijenburg biedt de mogelijkheid om de gehele locatie exclusief te huren voor jullie huwelijksvoltrekking, receptie, diner en/of bruiloftsfeest. Een heel kasteel dus helemaal voor jullie alleen! Het kasteel is gelegen tussen de boomgaarden in de provincie Gelderland, wat voor een extra bijzondere sfeer kan zorgen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar, waardoor er voor elke groepsgrootte wel een passende zaal te vinden is. Een van mijn persoonlijke favorieten!

De Hortus Botanicus – Amsterdam: De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland en is opgericht in 1590. De tuin heeft een uitgebreide collectie van meer dan 10.000 plantensoorten, verdeeld over o.a. tropische kassen. De Oranjerie is een prachtige locatie voor een huwelijksceremonie. Deze monumentale kas uit de 18e eeuw is omgeven door weelderige bloemen en bijzondere bomen en biedt een romantische sfeer voor de belangrijke dag. Na de ceremonie is de volledige tuin beschikbaar voor een receptie, borrel of feest.

De Van Nelle Fabriek – Rotterdam: Gelegen aan de Delfshavense Schie in Rotterdam, biedt deze voormalige thee-, tabaks- en koffiefabriek een unieke trouwlocatie met een rijk historisch verhaal. De Koffiefabriek is een mooie zaal die beschikbaar is voor ceremonies, diners en feesten. De zaal wordt gekenmerkt door licht, lucht en ruimte, en heeft witte pilaren en hoge raampartijen die een prachtig uitzicht bieden op de beroemde luchtbruggen. Op culinair gebied zijn er eindeloze mogelijkheden voor jullie bruiloft. Of je nu een diner, buffet, foodtrucks of een heerlijke BBQ wilt, alles is mogelijk. Bij mooi weer is het buitenterrein en de serre beschikbaar voor gebruik.

Slot Heemstede – Noord-Holland: Een prachtig idee voor een romantische bruiloft! Het Nederhuys bestaat al heel lang. Het is mooi om te bedenken dat jullie deel uitmaken van de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Een ceremonie buiten in de boomgaard is ook een geweldig idee. De natuurlijke omgeving zal zorgen voor een intieme en rustige sfeer. En bijvoorbeeld een erehaag van jullie dierbaren is een ontroerend moment dat jullie altijd zullen koesteren.Het luiden van de klok na de ceremonie is ook een mooi ritueel. Het markeert het begin van jullie nieuwe leven samen en is een symbolische manier om de liefde en het leven te vieren.

De Stadsgehoorzaal – Leiden: Van een intieme ceremonie met een select gezelschap tot een groots feest met honderden gasten, wij maken het allemaal mogelijk voor een onvergetelijke dag. Of jullie nu kiezen voor een walking dinner, een uitgebreid diner of een borrel met hapjes, onze cateringafdeling verzorgt het met alle liefde. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal bieden een unieke en sfeervolle setting voor jullie huwelijksdag.Ook is er een mogelijkheid om een rondvaart te maken met jullie gasten, wat een leuke toevoeging kan zijn aan jullie bruiloft. Een aanrader voor iedere theaterliefhebber.

Het Kasteel Duurstede – Utrecht: Kasteel Duurstede een prachtige locatie voor een bruiloft. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis en biedt een romantische en sfeervolle omgeving voor een huwelijksfeest. Het exclusieve gebruik van het kasteeleiland voegt ook een extra element van privacy en exclusiviteit toe aan de viering. Het is een geweldige plek voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en gedenkwaardige trouwlocatie. Een favorieten aanrader van mij!

De Vreemde Vogel – Zuid-Holland: Leuk om te weten dat De Vreemde Vogel een officiële en inspirerende trouwlocatie is van de gemeente Rotterdam! Het is een geweldige optie om jullie hele bruiloft op één locatie te houden. En als jullie graag buiten willen trouwen, klinkt het zonnige terras en de grote tuin als de perfecte plek. Een goede optie als het buitenleven een belangrijke rol speelt in jullie bruiloft.

De Fabrique – Utrecht: Een aanader als je van wijds, industrieel, groots houd. Deze fabriek is als trouwlocatie uniek in Utrecht. Deze van vroeger uit een mengvoederfabriek, is voor zowel kleine als grote gezelschappen de uitgelezen lokatie voor bruidsparen die iets anders willen dan anders.

Veel plezier met het vinden van trouwlokaties Nederland.

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie kan beïnvloeden om je vertrouwd te voelen.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik als jullie trouwfotograaf die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf
Trouwlokaties Nederland

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld om de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of via skype mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag zover jullie die weten door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie mooie dag.

Andere weetjes

CLOSE