Bruidsfotograaf in Oud Beijerland, Rotterdam

Uw bruidsfotograaf voor Oud Beijerland, Rotterdam e.o.

Attentie! De website van Cathy fotografie en visagie is vernieuwd.
Volg snel de volgende link:  www.cathyfotografie.nl

Met Cathy als bruidsfotografe weet u zeker dat uw speciale dag op een mooie manier vastgelegd zal worden. Door Cathy´s jarenlange ervaring en aanstekelijk enthousiasme bent u verzekerd van prachtige bruidsfoto´s.

De locatie, gasten, trouwringen, de festiviteiten en natuurlijk de trouwjurk zullen prachtig gefotografeerd worden. Cathy zal de gehele dag foto´s nemen, zodat elk moment bewaard zal blijven.

Ook bij het maken van het album kunt u als bruidspaar helemaal betrokken zijn. U heeft de mogelijkheid middels een slideshow uw favoriete foto´s aan te geven. Wil u liever verrast worden welke foto´s in het trouwalbum komen? Dat kan natuurlijk ook!

Bruidsfotografie Oud Beijerland, Rotterdam e.o.

In Rotterdam en omstreken is bruidsfotograaf Cathy reeds een begrip aan het worden. Haar spontane manier van werken spreekt veel aanstaande bruidsparen aan en zij laten hun mooiste dag door haar vastleggen.

Haar niet standaard manier van het vastleggen van de meest belangrijke momenten van de dag levert een bruidsalbum waar ieder bruidspaar met veel plezier in zal terugkijken.

Interesse in Cathy als uw bruidsfotografe? Bekijk dan eens haar portfolio, de slideshow of neem direct contact op.