MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf Zuid Holland
Trouwfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

Trouwfotograaf Zuid Holland

Jullie willen trouwen in Zuid Holland? Dat snap ik erg goed.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om in Zuid-Holland te trouwen. Zuid-Holland is een provincie in Nederland die bekend staat om zijn diverse landschappen, cultuur, geschiedenis en faciliteiten. Hier zijn enkele mogelijke redenen om in Zuid-Holland te trouwen:

1. Prachtige locaties: Zuid-Holland biedt tal van pittoreske locaties voor bruiloften, zoals historische kastelen, schilderachtige landgoederen, elegante landhuizen en sfeervolle strandpaviljoens. Deze unieke en romantische locaties kunnen een bijzondere sfeer toevoegen aan je bruiloft.

In Zuid-Holland zijn er tal van prachtige trouwlocaties, variërend van historische kastelen en landhuizen tot sfeervolle strandpaviljoens en moderne evenementenlocaties. Hier zijn enkele voorbeelden van mooie trouwlocaties in Zuid-Holland:

Kasteel de Wittenburg (Wassenaar): Dit elegante kasteel uit de 17e eeuw biedt een romantische omgeving met mooie tuinen en een vijver. Het is een idyllische plek voor een sprookjesachtige bruiloft.

Landgoed Duin & Kruidberg (Santpoort): Een schitterend landgoed met een prachtig landhuis en een uitgestrekt landgoed. Het landhuis biedt een elegante setting voor bruiloften en de omliggende tuinen zijn perfect voor trouwfoto’s.

SS Rotterdam (Rotterdam): Als voormalig cruiseschip dat nu dienst doet als hotel, biedt het SS Rotterdam een unieke en nostalgische locatie voor een bruiloft. Met uitzicht op de skyline van Rotterdam is dit een bijzondere plek voor een feestelijke viering.

Het Koetshuis (Rotterdam): Gelegen in het Park Schoonoord, biedt Het Koetshuis een rustige en groene omgeving voor een intieme bruiloft. De prachtige serre en tuin maken het een romantische plek voor de ceremonie en het feest.

Landgoed Te Werve (Rijswijk): Dit landgoed met een statig landhuis en fraaie tuinen biedt een elegante en stijlvolle omgeving voor bruiloften. Het landgoed straalt een klassieke en tijdloze sfeer uit.

Strandpaviljoen Zuid (Katwijk): Voor wie van een strandbruiloft droomt, biedt Strandpaviljoen Zuid een fantastische locatie met uitzicht op de zee en het strand. Een ontspannen en informele sfeer is gegarandeerd.

Kasteel Keukenhof (Lisse): Omgeven door prachtige tuinen en bloemenvelden biedt Kasteel Keukenhof een betoverende locatie voor een bruiloft. Vooral tijdens het bloemenseizoen is dit een adembenemende plek.

Landgoed de Salentein (Nijkerk): Hoewel dit landgoed net buiten Zuid-Holland ligt, is het de moeite waard om te noemen vanwege zijn charme. Het landgoed heeft een kasteelachtig landhuis en een wijngaard, wat het een romantische plek maakt voor een huwelijk.

2. Culturele rijkdom: De provincie heeft een rijke culturele geschiedenis met diverse musea, kunstgalerijen en historische steden zoals Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden en Gouda. Deze steden bieden niet alleen prachtige omgevingen voor trouwfoto’s, maar ook vele mogelijkheden voor entertainment en activiteiten voor gasten die van buiten de provincie komen.

3. Uitstekende voorzieningen: Zuid-Holland heeft goed ontwikkelde infrastructuur en moderne voorzieningen die je bruiloft soepel kunnen laten verlopen. Er zijn talloze hotels, restaurants en evenementenlocaties die geschikt zijn voor bruiloften van verschillende groottes.

4. Diverse landschappen: Van de uitgestrekte duinen en stranden langs de kust tot de groene polders en schilderachtige rivieren in het binnenland, biedt Zuid-Holland gevarieerde landschappen die een prachtige achtergrond vormen voor je trouwfoto’s.

5. Bereikbaarheid: Zuid-Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft internationale luchthavens in Rotterdam en Amsterdam. Dit kan het voor gasten van buiten de provincie of zelfs uit het buitenland gemakkelijk maken om je bruiloft bij te wonen.

6. Bruiloftsdiensten en leveranciers: In Zuid-Holland zijn veel professionals op het gebied van bruiloftsdiensten, zoals trouwfotografen, cateraars, bloemisten en weddingplanners. Je kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening om je bruiloft tot een onvergetelijke ervaring te maken.

7. Combinatie van stad en natuur: Zuid-Holland biedt een unieke mix van bruisende steden en prachtige natuurlijke gebieden. Dit kan zowel de bruidsparen als de gasten aanspreken, omdat ze tijdens hun verblijf in de provincie kunnen genieten van zowel stedelijke als landelijke attracties.

Het kiezen van de locatie voor je bruiloft is een persoonlijke beslissing en hangt af van je eigen voorkeuren, budget en gastenlijst. Zuid-Holland biedt echter een brede selectie van mogelijkheden die aan verschillende smaken kunnen voldoen

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

trouwfotografen


,

Zuid holland


,
trouwfotograaf zuid holland, trouwfotografen, zuid holland, zuid holland, rotterdam, trouwfotograaf, trouwfotograaf ,trouwfotograaf ,trouwfotograaf ,trouwfotograaf

bruidsfotograaf


,

trouwfotografie


foto, foto ,foto ,foto ,foto ,foto ,rotterdam trouwfotograaf, lees, trouwen, bruiloft, bruiloft, bruiloft, bruiloft, dag, zien, zien, on, momenten, momenten, portfolio, portfolio

Rotterdam


,

zuid holland


portfolio ,portfolio ,portfolio, contact , bruidsfotografie, wedding, wedding ,wedding ,wedding ,echt, beste

zuid holland


,

fotograaf

fotograaf, bruidsfotograaf ,trouwfotografie Rotterdam, bruidsfotograaf rotterdam

foto


,

lees


love shoot ,ongedwongen trouwfoto, rule, foto, foto, foto, foto, foto, foto

trouwen

jong fotografie, rotterdam zuid-holland, landelijk actief
Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees hier verder.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze link.
CLOSE