MENU
trouwfotograaf Rotterdam
Portfolio Thijs en Eline Thailand 042_1
carrousel 03
carrousel 16
- Geen saaie trouwfoto's. Gewoon spontaan en vol emotie -

Jordy & Marieke

"Geweldige fotografe, ook een heel fijn mens om om je heen te hebben.
Cathy is daadkrachtig en helpt je op alle vlakken om de bruiloft zo mooi mogelijk te laten zijn.

En de foto’s zijn stuk voor stuk, zulke mooie plaatjes met een verhaal. Een ware schat voor de rest van ons leven!

Echt een fantastisch talent om emoties op beeld vast te leggen. Heel erg blij mee!"

Piet & Anais

"Cathy is een super meid. Ze kan je laten ontspannen als je wat gestrest bent en heeft een grote groep gasten zo in het gareel voor als je wel een groepsfoto wilt, maar niet heel lang tijd hieraan wilt besteden!

Ook heeft zij perfect de liefdevolle momenten vastgelegd wat fantastisch is om op terug te kijken. Zo zijn er momenten die ikzelf niet hebt meegemaakt tijdens de ceremonie van mijn ouders, maar die Cathy heel liefdevol heeft vastgelegd. Dat soort foto's koester ik voor altijd.

Thanks Cathy!"

Linda & Arne

"Alle emoties perfect in beeld; de foto's van Cathy vertellen precies hoe onze bruiloft was.

De keuze voor Cathy's stijl was snel gemaakt: daar kon al niemand tegenop. Maar daarnaast is Cathy ook nog eens een heel lief, warm mens met enorm veel energie.
Op een ongedwongen wijze wist ze ons precies in de juiste vorm te krijgen, waardoor spontane foto's als vanzelfsprekend lijken (ik ben alles behalve graag het middelpunt!).

Voor ons was het meer dan we konden wensen en ik krijg kippenvel als ik eraan terugdenk.

Top fotografe en een kanjer!"

Wie ben ik?

Het vastleggen van een bruiloft is altijd een feestje. Wetende dat je de liefde tussen twee mensen mag vastleggen die een leven met elkaar helemaal zien zitten.

Ik probeer dit zoveel mogelijk vast te leggen, want herinneringen maken is namelijk het mooiste dat er is!

Ik hou van mijn werk, wil dat graag overbrengen op mijn bruidsparen en hoop dat ik met mijn warmte en enthousiasme jullie een vertrouwd gevoel kan geven.

Op deze manier krijgen we samen het mooiste resultaat en een mooie herinnering voor altijd!

Op mijn site kunnen jullie bekijken wie trouwfotograaf Cathy is en wat het eindresultaat zou kunnen zijn als ik, als jullie trouwfotograaf, die ene mooie dag zou mogen vastleggen.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Graag nodig ik jullie uit op de koffie om jullie dag in detail door te nemen en jullie hierin waar mogelijk te adviseren.

Fearless photographers

3 AWARDS
1 NOMINATIE

Bruidsfoto Awards

3 AWARDS
2 NOMINATIES

This is reportage

6 AWARDS

0 JAAR ERVARING
0 5 STERREN REVIEWS
0 AWARDS
0 BRUIDSREPORTAGES
Mijn werk als trouwfotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf

Als jullie mij als trouwfotograaf willen boeken voor jullie bruiloft, hoe gaat het dan in zijn werk?

Als eerste vind ik het super leuk dat jullie er over nadenken om mij op jullie mooie dag te willen, om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Wanneer jullie het contactformulier hebben ingevuld op de website, neem ik contact met jullie op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij mij in de studio in Oud-Beijerland of online mocht de afstand te groot zijn. Het is leuk om gezichten bij geschreven tekst of een stem te hebben. Een klik hebben vind ik dan ook erg belangrijk. Zowel van jullie naar mij als andersom.

We lopen jullie dag, zover jullie die weten, door en geef jullie tips en beantwoord jullie vragen waar ik kan. Na het gesprek ontvangen jullie binnen twee dagen een offerte die jullie – mochten jullie met mij in zee willen- digitaal kunnen goedkeuren. Deze offerte is twee weken geldig. Mocht de ‘klik’ er niet zijn op welke manier dan ook of van welke kant dan ook, hoor ik dit graag of ik laat dit aan jullie weten. Het is belangrijk dat jullie de best passende fotograaf krijgen op jullie trouwdag.

Trouwfotograaf Rotterdam

Jullie willen trouwen in Rotterdam of directe omgeving? Dat snap ik erg goed.

Er zijn namelijk verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om in Rotterdam te trouwen:

Unieke trouwlocaties: Rotterdam heeft een breed scala aan unieke trouwlocaties, zoals de Euromast, de SS Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en de Laurenskerk. Deze locaties bieden een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s en een unieke sfeer voor de ceremonie en receptie.

Diversiteit: Rotterdam is een multiculturele stad met een diverse bevolking, wat betekent dat er veel verschillende tradities en gebruiken zijn die kunnen worden geïntegreerd in de trouwdag. Dit maakt het mogelijk om een huwelijksceremonie te hebben die perfect past bij de wensen en voorkeuren van het bruidspaar.

Betaalbaarheid: in vergelijking met andere grote steden in Nederland, zoals Amsterdam of Utrecht, is Rotterdam een betaalbaardere optie. Dit kan betekenen dat het bruidspaar meer budget heeft voor andere aspecten van de bruiloft, zoals de huwelijksreis of de catering.

Bereikbaarheid: Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Dit maakt het gemakkelijk voor gasten om de locatie te bereiken en zich te verplaatsen tussen verschillende locaties op de trouwdag.

Sfeer: Rotterdam staat bekend om zijn moderne architectuur, levendige cultuur en bruisende sfeer. Dit kan een geweldige achtergrond bieden voor een trouwdag die echt bijzonder en memorabel is.

Al met al zijn er dus genoeg redenen om te trouwen in Rotterdam, afhankelijk van de wensen en voorkeuren van het bruidspaar.

Ik heb al vele mooie bruiloften mogen vastleggen in deze omgeving.

MIJN PAKKETTEN

TARIEVEN

Kristal

Mijn basis pakket- trouwfotografie begint bij een reportage van 6 uur.

Briljant

Cathy de gehele dag aanwezig.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Diamant

Foto & Video pakket.

Inclusief TROUWALBUM van 20x20cm!

Wat zijn de vereisten om te trouwen in Rotterdam?

Om te trouwen in Rotterdam moet u 18 jaar of ouder zijn en een geldig identiteitsbewijs hebben. Als u in Nederland woont, moet u ook een afspraak maken bij de gemeente waar u wilt trouwen om een melding van het voorgenomen huwelijk te doen.

Wat zijn de kosten van een trouwceremonie in Rotterdam?

De kosten voor het trouwen in Rotterdam variëren afhankelijk van de locatie en dag van de week. De tarieven beginnen bij € 395 voor een eenvoudige ceremonie op maandagochtend en kunnen oplopen tot € 2.275 voor een uitgebreide ceremonie in het stadhuis op zaterdagmiddag.

Kan ik een huwelijksceremonie plannen in een andere taal dan Nederlands?

Ja, het is mogelijk om een huwelijksceremonie te plannen in een andere taal dan Nederlands, maar u moet hiervoor wel een beëdigde tolk inschakelen. De kosten voor een tolk zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn eigen trouwambtenaar kiezen of toewijzen ze er een aan mij?

Het is mogelijk om uw eigen trouwambtenaar te kiezen voor uw huwelijksceremonie in Rotterdam. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de gemeente en een lijst met beschikbare trouwambtenaren krijgen.

trouwfotografen


,

Rotterdam


,
trouwfotograaf rotterdam, trouwfotografen, rotterdam , rotterdam, rotterdam, trouwfotograaf, trouwfotograaf ,trouwfotograaf ,trouwfotograaf ,trouwfotograaf

bruidsfotograaf


,

trouwfotografie


foto, foto ,foto ,foto ,foto ,foto ,rotterdam trouwfotograaf, lees, trouwen, bruiloft, bruiloft, bruiloft, bruiloft, dag, zien, zien, on, momenten, momenten, portfolio, portfolio

Rotterdam


,

Rotterdam


portfolio ,portfolio ,portfolio, contact , bruidsfotografie, wedding, wedding ,wedding ,wedding ,echt, beste

Rotterdam


,

fotograaf

fotograaf, bruidsfotograaf ,trouwfotografie Rotterdam, bruidsfotograaf rotterdam

foto


,

lees


love shoot ,ongedwongen trouwfoto, rule, foto, foto, foto, foto, foto, foto

trouwen

jong fotografie, rotterdam zuid-holland, landelijk actief
Geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Lees hier verder.
Wil je ook mijn andere werk als portretfotograaf zien? Check deze link.
Andere interessante pagina’s: trouwfotograaf zuid holland

trouwfotograaf, rotterdam, trouwfotografen, rotterdam, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotograaf, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, bruidsfotograaf rotterdam, trouwfotografie rotterdam, rotterdam zuid-holland, landelijk actief, love shoot, ongedwongen trouwfoto, foto, foto, foto, foto, foto, foto, rotterdam trouwfotograaf, bruiloft, portfolio, portfolio, portfolio, portfolio, portfolio, bruidsfotografie, wedding, wedding, wedding, beste

CLOSE